Vezeték nélküli hangszórók

SIRIUS SSS 6400N BLUE Bluetooth hangszóró

 • IPX6 fokozatú vízálló hangszóró
 • Egyszerű csatlakoztatás NFC-n keresztül
 • A hangszóró maximális teljesítménye 30 W
28990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor Sirius SSS 6400N hordozható vezeték nélküli hangfal NFC csatlakozással lehetővé teszi a telefonhívások kezelését is a beépített mikrofonnak köszönhetően. A Sencor Sirius SSS6400N a Bluetooth technológiának köszönhetően 15 m távolságból is eléri a telefonját. Ha leönti vízzel, akkor az IPX6 védelem védi meg.  2 Sencor Sirius SSS 6400N vezeték nélküli hangfalat sztereó rendszerbe párosíthatja a TWS (True Wireless Stereo) funkció segítségével. Mindegyik a két audio csatorna egyikét képviseli (jobb és bal). A beépített 4000 mAh akkumulátor normál hangerő mellett akár 7 órás működést biztosít.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH ÉS NFC TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. Az NFC technológia gyors, egyszerűen használható és főleg biztonságos adatcserét tesz lehetővé 4 cm-en belül. Az NFC-nek kevesebb, mint 100 ms elegendő, a csatlakozáshoz.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 30 W elérhető teljesítményt két középhangszóró és két passzívsugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 80 Hz – 18 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített hangszínszabályozó módok sem. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 1 % (1 kHz 1 W).

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4.2 technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, mint a 3,5 mm sztereó jack vagy a szabványos USB- t is.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

 • Akkumulátor: 4000 mAh Li-Ion
 • Lejátszási idő: akár 7 óra
 • Töltési idő: maximum 3 óra
 • Méretek: 187 x 78 x 78 mm
 • Súly: 620 g
 • Tartozékok:
 • 1× USB töltőkábel
 • 1× 3,5 mm AUX kábel
 • 1× Használati útmutató
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 2.1
Teljesítmény 25 W
Mélynyomó
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth Igen
Hangerőszabályozó Igen
Bassreflex
Fülhallgató kimenet Nem
Távirányító Nem
USB Nem
Vízálló Igen
Lejátszás USB-ről Nem
Kihangosító Igen
WiFi Nem
Magasság (cm) 18,7 cm
Szélesség (cm) 7,8 cm
Mélység (cm) 7,8 cm
Tömeg 0,62 kg
Tápellátás 25 W
Szín Kék

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás