Vezeték nélküli hangszórók

SSS 6502 HYPE Bluetooth hangszóró

  • IPX7 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
  • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
  • LED-es állapotjelző

A Sencor SSS 6502 Hype hordozható vezeték nélküli hangfal Bluetooth csatlakozással lehetővé teszi a telefonhívások kezelését is a beépített mikrofonnak köszönhetően akár 15 m hatótávolságon belül. Ha véletlen leönti vízzel, akkor az IPX7 védelem miatt nem okoz kárt a készülékben. Ha 2 Sencor SSS 6502 Hype vezeték nélküli hangfalat sztereó rendszerbe párosíthatja a TWS (True Wireless Stereo) funkció segítségével. Mindegyik a két audio csatorna egyikét képviseli (jobb és bal). A beépített 4400 mAh akkumulátor akár power bankként is funkcionálhat. Ez az akkumulátor kapacitás akár 8 óra lejátszási időt biztosít 50%-os hangerőnél.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 20 W elérhető teljesítményt 2 hangszóró és két passzívsugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 70 Hz – 16 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített hangszínszabályozó módok sem.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5.0 technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, mint a 3,5 mm sztereó jack vagy lehetőség van memóriakártya használatára is.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Töltés USB-C-ről
  • Töltési idő max. 3 óra
  • Méretek: 189 x 80 x 76 mm
  • Tömeg: 576 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 2.0
Teljesítmény 20 W
Mélynyomó
Vezeték nélküli töltés
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Digitális hang processzor - DSP Igen
Frekvenciatartomány 70 HZ - 16000 HZ
Eltökélten Mobil telefon
Passzív hangszórók száma 2
Aktív hangszórók száma 2
Töltési idő 3 h
Elem élettartama (zene) 8 hod
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Vízálló Igen
Kihangosító Igen
AUX csatlakozó Igen
SCART portok száma 0
Víz- és Porvédelem IPX7
Magasság 18,9 cm
Szélesség 8 cm
Mélység 7,6 cm
Tömeg 0,58 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás