Vezeték nélküli hangszórók

SSS 6502 HYPE Bluetooth hangszóró

  • IPX7 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
  • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
  • LED-es állapotjelző
20% kedvezmény a sencornapok20 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.07.08. és 2024.07.31. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából.

Fedezze fel a Sencor SSS 6502 Hype vezeték nélküli hangfalának sokoldalúságát és kiváló teljesítményét. Ez a hordozható hangfal Bluetooth csatlakozással rendelkezik, amely akár 15 m hatótávolságon belül biztosítja a telefonhívások kezelését is a beépített mikrofon segítségével. Az IPX7 védelemnek köszönhetően nem kell aggódnia, ha véletlenül vízzel érintkezik, mert a készülékben nem okoz kárt. Emellett a TWS (True Wireless Stereo) funkció lehetővé teszi két Sencor SSS 6502 Hype hangfal párosítását, így élvezheti a valósághű sztereó hangzást. A beépített 4400 mAh akkumulátor pedig nemcsak hosszú lejátszási időt biztosít, hanem akár power bankként is használható, így más eszközeinek töltésére is alkalmas. Tehát a Sencor SSS 6502 Hype hangfal minden szempontból ideális választás.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Fedezze fel a kiváló teljesítményt és hangminőséget nyújtó Sencor 6502 SSS hangfalat, amely akár 20 W teljesítménnyel rendelkezik. A két hangszóró és két passzívsugárzó kombinációja lehetővé teszi a gazdag hangzást és a mély basszust. Az 4 ohmos impedancia és a 70 Hz - 16 kHz-es frekvenciatartomány garantálja a tiszta és részletgazdag hangélményt. A beépített hangszínszabályozó módok pedig lehetővé teszik a hangzás testre szabását az egyéni preferenciák szerint. Tehát a Sencor SSS 6502 hangfal ideális választás minden zenehallgatási és audioigényhez.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

Élvezze a kiváló vezeték nélküli kapcsolatot a Sencor SSS 6502 hangfalával, amely a legmodernebb Bluetooth Audio 5.0 technológiával rendelkezik. Ez lehetővé teszi a legegyszerűbb és leggyorsabb párosítást más eszközökkel akár 15 m hatótávolságon belül. Emellett a hangfal tökéletesen kompatibilis a már jól ismert 3,5 mm-es sztereó jack csatlakozóval, amely lehetővé teszi a hagyományos audio eszközök csatlakoztatását. Továbbá, a memóriakártya használatával még több zeneszámot vihet magával, hogy folyamatosan élvezhesse a zenét bárhol és bármikor.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Töltés USB-C-ről
  • Töltési idő max. 3 óra
  • Méretek: 189 x 80 x 76 mm
  • Tömeg: 576 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 2.0
Teljesítmény 20 W
Mélynyomó
Vezeték nélküli töltés
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth Igen
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Digitális hang processzor - DSP Igen
Frekvenciatartomány 70 HZ - 16000 HZ
Eltökélten Mobil telefon
Passzív hangszórók száma 2
Aktív hangszórók száma 2
Töltési idő 3 h
Elem élettartama (zene) 8 hod
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Vízálló Igen
Kihangosító Igen
AUX csatlakozó Igen
SCART portok száma 0
Víz- és Porvédelem IPX7
Magasság (cm) 18,9 cm
Szélesség (cm) 8 cm
Mélység (cm) 7,6 cm
Tömeg 0,58 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás