Vezeték nélküli hangszórók

SSS 6602 HYPE L Bluetooth hangszóró

  • IPX7 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
  • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
  • LED-es állapotjelző

Ismerje meg a Sencor SSS 6602 Hype L hordozható vezeték nélküli hangfalat, amely Bluetooth csatlakozással rendelkezik, így könnyedén élvezheti a vezeték nélküli zenehallgatást és a telefonhívások kezelését is. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kéz nélküli telefonálást akár 15 m hatótávolságon belül, így nem kell folyton a telefonjával foglalkoznia. Az IPX7 védelem megvédi a készüléket a vízfelöntéstől, így bátran használhatja a hangfalat akár a medencében vagy a zuhany alatt is. A TWS (True Wireless Stereo) funkcióval két Sencor SSS 6602 Hype L hangfalat párosíthat össze, hogy még gazdagabb hangzást és sztereó élményt nyújtson. Az erős 5000 mAh akkumulátor hosszú lejátszási időt biztosít 50%-os hangerőnél, és akár power bankként is használható más eszközeinek töltésére. Élvezze a vezeték nélküli szabadságot és a kiváló hangminőséget a Sencor SSS 6602 Hype L hangfal segítségével.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

TÖKÉLETES HANGZÁS

A Sencor SSS 6602 hangfalában rejlő akár 30 W teljesítmény három hangszóró és két passzívsugárzó kombinációjából ered. Az 4 ohm impedancia és a széles frekvenciatartomány (60 Hz - 30 kHz) lehetővé teszi, hogy a zene minden apró részletét élvezhesse. Ne feledje, hogy a beépített hangszínszabályozó módok segítségével testre szabhatja a hangzást, hogy az pontosan megfeleljen az ízlésének és preferenciáinak. Élvezze a kiváló hangminőséget és az egyedi hangbeállítások lehetőségét a Sencor SSS 6602 hangfalával.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

Fedezze fel a Bluetooth Audio 5.0 technológiával felszerelt Sencor hangfal kényelmét és megbízhatóságát. Ez a fejlett vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a gyors és egyszerű csatlakozást más eszközökhöz akár 15 m hatótávolságon belül. Emellett a hangfalban megtalálható a klasszikus 3,5 mm sztereó jack csatlakozó is, amely lehetőséget ad más eszközök egyszerű csatlakoztatására. Ha pedig szeretné közvetlenül lejátszani a kedvenc zenéit, a memóriakártya használata is lehetséges. Így a Sencor hangfal rugalmas és sokoldalú megoldást nyújt az audió csatlakoztatására.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • Töltés USB-C-ről
  • Töltési idő max. 3,5 óra
  • Méretek: 224 x 94 x 90 mm
  • Tömeg: 981 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Hangrendszer 2.0
Teljesítmény 30 W
Mélynyomó
Impedancia 4 Ohm
Bluetooth Igen
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Digitális hang processzor - DSP Igen
Frekvenciatartomány 60 HZ - 20000 HZ
Eltökélten Mobil telefon
Passzív hangszórók száma 2
Töltési idő 3,5 h
Elem élettartama (zene) 8 hod
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Vízálló Igen
Kihangosító Igen
AUX csatlakozó Igen
Víz- és Porvédelem IPX7
Magasság (cm) 22,4 cm
Szélesség (cm) 9,4 cm
Mélység (cm) 9 cm
Tömeg 0,98 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás