Vezeték nélküli hangszórók

SSS 6700 NYX MAXI Bluetooth hangszóró

  • IPX6 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
  • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció

A Sencor SSS 6700NYX MAXI hordozható vezeték nélküli hangfal Bluetooth csatlakozással lehetővé teszi a telefonhívások kezelését is a beépített mikrofonnak köszönhetően. A Sencor SSS6700 MAXI a BT technológiának köszönhetően akár 10 m távolságból is eléri a telefonját. Ha leönti vízzel, akkor az IPX6 védelem védi meg.  2 Sencor SSS 6700 MAXI vezeték nélküli hangfalat sztereó rendszerbe párosíthatja a TWS azaz True Wireless Stereo funkció segítségével. Mindegyik a két audio csatorna egyikét képviseli (jobb és bal). A beépített 7200 mAh akkumulátor power bank funkciót is ellát, valamint normál hangerő mellett akár 9 órás működést biztosít. A csomag tartalma egy praktikus textil hordozópánt is.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH ÉS NFC TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. Az NFC technológia gyors, egyszerűen használható és főleg biztonságos adatcserét tesz lehetővé 4 cm-en belül. Az NFC-nek kevesebb, mint 100 ms elegendő, a csatlakozáshoz.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt. 

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 60 W elérhető teljesítményt két középhangszóró és két magassugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 65 Hz – 20 kHz. Nem hiányozhatnak a beépített hangszínszabályozó módok sem.  A teljes harmonikus torzítás értéke ≤ 1 %.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5 technológia biztosítja 10 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, mint a 3,5 mm sztereó jack.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • USB-C töltés
  • Töltési idő max. 5 óra
  • Méretek: 310 x 175 x 123 mm
  • Tömeg: 2 200 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 60 W
Tápellátás 60 W
Bluetooth
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Digitális hang processzor - DSP Igen
Jeltartomány 10 m
Töltési idő 5 h
Fülhallgató kimenet Igen
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Vízálló Igen
Kihangosító Igen
AUX csatlakozó Igen
Víz- és Porvédelem IPX6
Magasság 17,5 cm
Szélesség 31 cm
Mélység 12,3 cm
Tömeg 2,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás