Vezeték nélküli hangszórók

SSS 6700 NYX MAXI Bluetooth hangszóró

  • IPX6 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
  • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció

A Sencor SSS 6700NYX MAXI hordozható hangfal Bluetooth csatlakozással rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefonhívások kezelését a beépített mikrofon segítségével. A Bluetooth technológia révén akár 10 méteres távolságból is könnyedén elérheti a telefonját. Az IPX6 védelem védi a hangfalat a vízpermettől, így bátran használhatja kültéren vagy vízparton is. A TWS (True Wireless Stereo) funkció lehetővé teszi két Sencor SSS 6700NYX MAXI hangfal párosítását sztereó rendszerben, így élvezheti a térhangzást és a jobb-bal audio csatornákat. Az 7200 mAh beépített akkumulátor nemcsak hosszú üzemidőt biztosít, hanem power bankként is használható. A csomag részeként praktikus textil hordozópánt is található.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH ÉS NFC TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség. Az NFC technológia gyors, egyszerűen használható és főleg biztonságos adatcserét tesz lehetővé 4 cm-en belül. Az NFC-nek kevesebb, mint 100 ms elegendő, a csatlakozáshoz.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt. 

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 60 W-os teljesítményt két középhangszóró és két magassugárzó biztosítja a Sencor hangfalban. Az 4 ohm-os impedancia és a 65 Hz - 20 kHz-es frekvenciatartomány garantálja a kiváló hangminőséget. A beépített hangszínszabályozó módok további hangolási lehetőséget nyújtanak. A teljes harmonikus torzítás értéke ≤ 1%, ami biztosítja a tiszta és torzításmentes hangzást.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A Sencor hangfal Bluetooth Audio 5 technológiával rendelkezik, amely a legegyszerűbb és leggyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. Akár 10 méteres hatótávolságon belül is könnyedén csatlakoztathatja eszközét. Emellett a hangfal klasszikus csatlakozóval is rendelkezik, mint például a 3,5 mm-es sztereó jack, amely lehetővé teszi más eszközök csatlakoztatását.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • USB-C töltés
  • Töltési idő max. 5 óra
  • Méretek: 310 x 175 x 123 mm
  • Tömeg: 2 200 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 60 W
Tápellátás 60 W
Bluetooth Igen
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Digitális hang processzor - DSP Igen
Jeltartomány 10 m
Töltési idő 5 h
Fülhallgató kimenet Igen
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Vízálló Igen
Kihangosító Igen
AUX csatlakozó Igen
Víz- és Porvédelem IPX6
Magasság (cm) 17,5 cm
Szélesség (cm) 31 cm
Mélység (cm) 12,3 cm
Tömeg 2,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás