Vezeték nélküli hangszórók

SSS 6701 Bluetooth hangszóró

 • IPX6 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
 • LED hangszórók háttérvilágítása
 • A hangszóró burkolata prémium szövetből készült
33 590 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
Fedezze fel a Sencor SSS 6701 hordozható vezeték nélküli hangfalat, amely Bluetooth csatlakozással rendelkezik, lehetővé téve nemcsak a vezeték nélküli zenehallgatást, hanem a telefonhívások kezelését is a beépített mikrofon segítségével. A hangfal akár 10 m hatótávolságon belül is működik, így kényelmesen irányíthatja zenelejátszását és kommunikálhat telefonján keresztül. Emellett az IPX6 védelem biztosítja, hogy a véletlen vízfelöntés ne okozzon kárt a készülékben, így nyugodtan használhatja kültéren vagy vízparton is. A TWS (True Wireless Stereo) funkció lehetővé teszi két Sencor SSS 6701 Hype L hangfal összekapcsolását sztereó rendszerben, ahol mindegyik a jobb és bal audio csatornát képviseli, így még teljesebb hangzást élvezhet. A beépített 7200 mAh akkumulátor nemcsak hosszú lejátszási időt biztosít, hanem akár power bankként is használható, hogy más eszközeinek is energiát nyújtson. Örüljön az akár 9 órás lejátszási időnek 50%-os hangerőnél, amely lehetővé teszi a zene folyamatos élvezetét.

TRUE WIRELESS STEREO – TWS TECHNOLÓGIA

Élvezze a tökéletes hangzást a True Wireless Stereo (TWS) technológiával! Ez a fejlett vezeték nélküli hangszóró lehetővé teszi, hogy egyidejűleg lejátssza a sztereo felvételek bal és jobb csatornáit, szinkronban és késedelem nélkül. Így kimagasló minőségben élvezheti a zenét, anélkül, hogy vezetékekkel lenne összekötve. Fedezze fel a vezeték nélküli szabadság élményét és élvezze a tökéletes hangzást a TWS technológiával!

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Fedezze fel a rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikáció világát! Ez a nyílt, vezeték nélküli szabvány lehetővé teszi az adatcserét különböző okos eszközök között, automatikusan létrehozva egy kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Emellett a rendszer minimális energiát igényel a működéshez. Fedezze fel a kényelmet és a hatékonyságot, amit ez a rövid hatótávolságú, vezeték nélküli technológia kínál!

DSP hangprocesszor

Ismerkedjen meg a DSP (digitális jelprocesszor) technológiával, amelynek célja a folyamatos, valós analóg jelek digitális feldolgozása. A DSP-k kiemelkedő hatékonysággal végzik ezt a feladatot, ezért különösen alkalmasak hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban való használatra, ahol az energiafogyasztás korlátozott.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Fedezze fel a lenyűgöző teljesítményt a Sencor SSS 6701 hangfalában, amely akár 60 W teljesítményt nyújt. A 2 középbasszus, 2 magas hangszóró és két passzívsugárzó kombinációja tökéletes hangzást biztosít. Az 4 ohm impedancia és a széles frekvenciatartomány (65 Hz - 20 kHz) lehetővé teszi a részletgazdag hangok élvezetét. A beépített hangszínszabályozó módok további testre szabási lehetőséget kínálnak, hogy pontosan az Ön preferenciáinak megfelelő hangzást érhesse el.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

Fedezze fel a könnyű és gyors vezeték nélküli kapcsolat lehetőségét a Sencor hangfalával, amely Bluetooth Audio 5.0 technológiát használ. Ez a fejlett technológia akár 10 m hatótávolságon belül stabil és megbízható kapcsolatot biztosít. Emellett a hangfalban megtalálható a hagyományos 3,5 mm sztereó jack csatlakozó is, amely lehetővé teszi más eszközök csatlakoztatását. Így a Sencor hangfal sokoldalúan használható és könnyen csatlakoztatható más eszközökhöz.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

 • Hangszínszabályzó (3 mód)
 • Textilpánt a könnyebb kezeléshez
 • Handsfree funkció
 • Beépített tölthető akkumulátor: 7200 mAh Li-Ion
 • A lejátszási idő akár 9 óra (50% hangerőnél)
 • USB-C töltés 
 • Töltési idő max. 5 óra
 • Tartozékok: USB-C töltőkábel, 3,5 mm-es külső kábel (Aux), felhasználói kézikönyv
 • Méretek: 310 x 175 x 123 mm
 • Tömeg: 2 200 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 60 W
Vezeték nélküli töltés
Bluetooth 5.0
Csatlakozás Bluetooth
Akkumulátor típus Integrált
Digitális hang processzor - DSP Igen
Frekvenciatartomány 65–20000 HZ
Jeltartomány 10 m
Eltökélten Party
Passzív hangszórók száma 2
Töltési idő 5 h
Fülhallgató kimenet Igen
Elem élettartama (zene) 9 hod
Háttérvilágítás
Töltőcsatlakozó típusa USB-C
Védőborítás
Vízálló Igen
Kihangosító Igen
AUX csatlakozó Igen
WiFi Nem
Víz- és Porvédelem IPX6
Magasság (cm) 12,3 cm
Szélesség (cm) 31 cm
Mélység (cm) 17,5 cm
Tömeg 2,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás