Vezeték nélküli hangszórók

SIRIUS SSS 6800 MAXI Bluetooth hangszóró IPX6 védelemmel

  • IPX6 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
  • A hangszóró maximális teljesítménye 60 W
56990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SIRIIUS SSS 6800 MAXI hangfal lehetővé teszi a vezeték nélküli telefonhívások kezelését a beépített mikrofon segítségével. A Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően akár 15 m távolságból is könnyedén elérheti a telefonját, és élvezheti a vezeték nélküli kommunikáció és zenehallgatás előnyeit. Az IPX6 védelem gondoskodik arról, hogy a hangfal vízzel való érintkezése ne okozzon kárt a készülékben, így biztonságosan használhatja akár kültéren is. Továbbá, a Sencor Sirius SSS 6800 MAXI hangfal képes a TWS (True Wireless Stereo) funkcióval párosítani két hangfalat, így valósághű sztereó hangzást élvezhet. A beépített 10.000 mAh akkumulátor nemcsak hosszú működési időt biztosít, hanem power bankként is funkcionál, lehetővé téve más eszközök töltését is. A prémium szövet borítás elegáns megjelenést kölcsönöz a hangfalnak, míg a LED állapotjelző és a textil hordozópánt praktikus kiegészítők.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

TÖKÉLETES HANGZÁS

A rendkívüli hangteljesítmény érdekében a hangfalban két középbasszus és két passzívsugárzó található, amelyek összesen akár 60 W teljesítményt biztosítanak. Az 4 ohmos impedancia és a 40 Hz - 16 kHz frekvenciatartomány pedig garantálja a kiváló hangminőséget és a mély basszustól a magas hangokig terjedő teljes tartományt. Emellett a hangfalon található beépített hangszínszabályozó lehetővé teszi a hangzás testreszabását az egyéni preferenciák szerint. Az alacsony, ≤ 1% teljes harmonikus torzítás pedig tiszta és torzításmentes hangzást biztosít.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A hangfal kiváló vezeték nélküli kapcsolatot kínál a Bluetooth Audio 4.2 technológia révén, amely lehetővé teszi a legegyszerűbb és leggyorsabb csatlakozást 15 m hatótávolságon belül. Emellett a készüléken megtalálható a hagyományos 3,5 mm-es sztereó jack csatlakozó is, amely lehetőséget nyújt más eszközök csatlakoztatására is. Így a hangfal kompatibilis a legtöbb audioforrással, és rugalmasan használható különböző eszközökkel.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • USB-C töltés
  • Töltési idő max. 6 óra
  • Méretek: 320 x 134 x 134 mm
  • Tömeg: 2 600 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 50 W
Tápellátás 50 W
Bluetooth Igen
USB Igen
Vízálló Igen
Magasság (cm) 32 cm
Szélesség (cm) 13,4 cm
Mélység (cm) 13,4 cm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás