Vezeték nélküli hangszórók

SIRIUS SSS 6800 MAXI Bluetooth hangszóró IPX6 védelemmel

  • IPX6 védelmi fokozatú vízálló hangszóró
  • TWS (True Wireless Stereo) funkció
  • A hangszóró maximális teljesítménye 60 W

A Sencor SIRIIUS SSS 6800 MAXI hordozható vezeték nélküli hangfal Bluetooth csatlakozással lehetővé teszi a telefonhívások kezelését is a beépített mikrofonnak köszönhetően. A Sencor Sirius SSS6800 MAXI a BT technológiának köszönhetően akár 15 m távolságból is eléri a telefonját. Ha leönti vízzel, akkor az IPX6 védelem védi meg.  2 Sencor Sirius SSS 6800 MAXI vezeték nélküli hangfalat sztereó rendszerbe párosíthatja a TWS azaz True Wireless Stereo funkció segítségével. Mindegyik a két audio csatorna egyikét képviseli (jobb és bal). A beépített 10.000 mAh akkumulátor power bank funkciót is ellát, valamint normál hangerő mellett akár 13 órás működést biztosít. A prémium szövet borításon került elhelyezést a LED állapotjelző és a csomag tartalma egy praktikus textil hordozópánt is.

True Wireless Stereo – TWS technológia

A True Wireless Stereo – TWS technológia lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli hangszóró segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

DSP hangprocesszor

A DSP - digitális jelprocesszor, célja, hogy digitálisan feldolgozza a folyamatos, valós analóg jeleket. A DSP-k ezt a feladatot általában nagyobb hatásfokkal végzik, így alkalmasabbak a hordozható eszközökben, például mobiltelefonokban történő felhasználásra, az energiafogyasztási korlátok miatt.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Az akár 60 W elérhető teljesítményt 2 középbasszus és két passzívsugárzó biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 40 Hz – 16 kHz. A teljes harmonikus torzítás értéke ≤ 1 %.

Kapcsolat, ami összeköti az eszközöket

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4.2 technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító csatlakozót is, mint a 3,5 mm sztereó jack.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • USB-C töltés
  • Töltési idő max. 6 óra
  • Méretek: 320 x 134 x 134 mm
  • Tömeg: 2 600 g
Vezeték nélküli hangszórók

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 50 W
Tápellátás 50 W
Bluetooth
USB Igen
Vízálló Igen
Magasság 32 cm
Szélesség 13,4 cm
Mélység 13,4 cm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás