Vissza Botmixerek
Botmixerek

SHB 4110WH Botmixer

  • Ergonomikus tervezésű fogantyú
  • Két sebességi fokozat
  • Nemesacél vágóél
​ A Sencor SHB 4110WH botmixer krémlevesek, szószok, bébiételek gyors elkészítésében nyújthat Önnek segítséget. A 400 W teljesítményű motor 2 sebességfokozattal lett ellátva. A rozsdamentes acélból készült aprító pengék pedig szinte nem ismernek akadályt. Az ergonomikusan kialakított markolat biztos és kényelmes fogást biztosít. Az 500 ml-es keverőpohár segítségével nagy mennyiségű alapanyag is feldolgozható vagy akár mérőedényként is használható.

Fordulatszám szabályzó és TURBO gomb

Nagyon könnyű használni! A sebességet a fogantyún elhelyezett gomb segítségével tudja változtatni, amelynek ergonómiai kialakítása tökéletesen illeszkedik minden kézbe. A Turbó kapcsolónak köszönhetően, rövid idő alatt maximális teljesítményt érhet el.

Egyszerű kezelhetőség, egyszerű karbantartás

A kivitelezésnek köszönhetően egyszerűen tisztítható a turmixszár hiszen akár mosogatógépben is mosható. A készülék használatának végeztével csak egyszerűen akassza fel a készüléket, így a tárolása sem jelent problémát. 

Biztonság mindenekelőtt

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.
Botmixerek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 400 W
Jégtörő Nem
Tápellátás Hálózat
Sebességfokozatok száma (fokon) 2
Folyamatos szabályozás Nem
Tartozék anyaga Műanyag
Edény anyaga Műanyag
Tartozékok száma 1
Védőbiztosíték Igen
Habverő Nem
Habverő tartozék Nem
Falra rögzítés Igen
Reszelés Nem
Magasság (cm) 34,5 cm
Szélesség (cm) 6,5 cm
Mélység (cm) 6,5 cm
Szín Fehér
Tömeg 0,9 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás