Botmixerek

SHB 4211WH Botmixer

  • Normál és TURBÓ üzemmód
  • 2 élű rozsdamentes kés
  • Akár 600 W teljesítményű motor
9690 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

 A Sencor SHB 4211WH botmixer krémlevesek, szószok, bébiételek gyors elkészítésében nyújthat Önnek segítséget. A 600 W teljesítményű motor 2 sebességfokozattal lett ellátva. A rozsdamentes nemes acélból készült aprítópengék pedig forró ételek készítésére is alkalmasak. Az ergonomikusan kialakított markolat biztos és kényelmes fogást biztosít. Az 700 ml-es keverőpohár segítségével nagy mennyiségű alapanyag is feldolgozható vagy akár mérőedényként is használható.

Fordulatszám szabályzó és TURBO gomb

Nagyon könnyű használni! A sebességet a fogantyún elhelyezett gomb segítségével tudja változtatni, amelynek ergonómiai kialakítása tökéletesen illeszkedik minden kézbe. A Turbó kapcsolónak köszönhetően, rövid idő alatt maximális teljesítményt érhet el.

Botmixer akár a forró ételekhez

A rúdmixer egyik legnagyobb előnye a négypengés, kiváló minőségű rozsdamentes acélkés. A kialakításának köszönhetően forró és hideg ételek pürésítésére is kiválóan alkalmas. A karbantartása is rendkívül egyszerűen elvégezhető.

Egyszerű kezelhetőség, egyszerű karbantartás

A kivitelezésnek köszönhetően egyszerűen tisztítható a turmixszár hiszen akár mosogatógépben is mosható. A készülék használatának végeztével csak egyszerűen akassza fel a készüléket, így a tárolása sem jelent problémát. 

Biztonság mindenekelőtt

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.

Botmixerek

Műszaki paraméterek

Teljesítmény (W) 600 W
Sebességfokozatok száma (fokon) 2
Habverő Nem
Turbo mód Igen
Tápellátás Hálózat
Tartozékok száma 1
Szín Fehér/Narancssárga

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás