Citrus facsarók

SCJ 1051GR Citrusfacsaró

  • Jobbos és balos forgásirány a tökéletes facsaráshoz
  • Szűrőszita a magok és rost felfogásához
  • Automatikus be- és kikapcsolás, a facsarókúp lenyomásával és elengedésével
4490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SCJ 1051GR citrusfacsaró kompakt kialakítása miatt bármelyik konyhában könnyen tárolható. Az akár 40 W teljesítményének köszönhetően könnyedén készítheti el a reggeli narancslevelet. Műanyag alkatrészei mosogatógépben moshatók, ezért rendkívül egyszerű a tisztán tartása. Jobbos és balos forgásirány a tökéletes facsaráshoz. A beépített szűrőszita felfogja a különböző magokat és rostokat. A biztonságos használatot a csúszásmentes bevonattal rendelkező talpak biztosítják.

Beépített szűrő

Az integrált szűrő, felfogja a facsarás következtében keletkező magokat, rostokat. Egyszerűen kivehető és tisztítható. Két különböző méretű facsarókúp a kicsi pl. zöld citromhoz a nagy pedig pl. narancshoz.

Egyszerű működtetés

A be- és kikapcsolás, a facsarókúp lenyomásával és elengedésével történik. A kettős facsarási irány további praktikus tulajdonsága készüléknek

Háromszoros védelem és könnyű karbantartás

A motor csak akkor indul el, ha a készüléket megfelelően összeszerelték. Beépítésre került egy automatikus kikapcsolás funkció is, amikor eltávolítják a fedelet vagy amikor a motor túlmelegszik. Csúszásmentes lábak mindig stabil működést garantálnak. És minden bizonnyal örömmel fogja hallani, hogy a kivehető alkatrészek mosogatógépben moshatók.
Citrus facsarók

Műszaki paraméterek

Mosogatás mosogatógépben Nem
Kétirányú működés Igen
Teljesítmény (W) 40 W
Magasság (cm) 15 cm
Szélesség (cm) 20 cm
Mélység (cm) 20 cm
Szín Zöld
Tömeg 0,6 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás