Citrus facsarók

SCJ 6050SS Citrusprés

  • Két forgásirány a lé lehető legjobb kinyeréséhez a gyümölcshúsból
  • Külső nemesacél burkolat
  • Automatikus bekapcsolás/kikapcsolás 
10% kedvezmény a sencornapok10 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.07.08. és 2024.07.31. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából.
9990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SCJ 6050SS citrusfacsaró segítségével egyszerűen készíthetsz otthonodban ízletes, egészséges és friss gyümölcsleveket. Két különböző méretű facsarókúppal rendelkezik, hogy mind a kisebb, mind a nagyobb gyümölcsök levét élvezhesd. A beépített szűrő a gyümölcshúst és a magokat felfogja, így azokat a préselés végén egyszerűen el tudod távolítani. Az préselés indítása a facsarófej lenyomásával történik. A biztonságos használatot a csúszásmentes bevonattal rendelkező talpak biztosítják.

Beépített szűrő

Az integrált szűrő, felfogja a facsarás következtében keletkező magokat, rostokat. Egyszerűen kivehető és tisztítható. Két különböző méretű facsarókúp a kicsi pl. zöld citromhoz a nagy pedig pl. narancshoz.

A DripStop technológia megakadályozza a nem kívánt csepegést

A be- és kikapcsolás, a facsarókúp lenyomásával és elengedésével történik. A kettős facsarási irány mellett, további praktikus tulajdonsága készüléknek a DripStop technológia, amely megakadályozza a gyümölcslé csöpögését, és megóvja konyha pultod a rendetlenségtől és a hulladéktól.

Háromszoros védelem és könnyű karbantartás

A motor csak akkor indul el, ha a készüléket megfelelően összeszerelték. Beépítésre került egy automatikus kikapcsolás funkció is, amikor eltávolítják a fedelet vagy amikor a motor túlmelegszik. Csúszásmentes lábak mindig stabil működést garantálnak. És minden bizonnyal örömmel fogod hallani, hogy a kivehető alkatrészek mosogatógépben moshatók.
Citrus facsarók

Műszaki paraméterek

Mosogatás mosogatógépben Nem
Kétirányú működés Igen
Teljesítmény (W) 60 W
Magasság (cm) 25,5 cm
Szélesség (cm) 17,7 cm
Mélység (cm) 17,7 cm
Szín Ezüst
Tömeg 1,2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás