Vissza Tabletek
Tabletek

SXP 030 WH Digitális LCD jegyzetfüzet

  • 10 hüvelykes LCD-kijelző 
  • Karcsú és könnyű konstrukció
  • Gomb a véletlen törlés megakadályozására

Velem semmit nem felejtesz el

Digitális LCD jegyzetfüzet vagyok, amely úgy szolgál, mint a második fejed. Gyorsan írnod kell egy bevásárlólistát vagy egy To-Do listát? Az érintőceruza segítségével, ami a csomag része, néhány pillanat alatt minden fontos megjegyzést lerajzolsz, leírsz, felvázolsz. Az érintőceruzát pedig egyszerűen becsúsztatod a résbe közvetlenül a táblagépen.

Munkához és ellenállóan

A kijelzőm nemcsak kiváló minőségű, hanem ellenálló is. A felülete ráadásul nyomásérzékeny, úgyhogy ha megnyomod az érintőceruzát, a megnövekedett nyomást vastagabb vonalként továbbítom. Így nagyon egyszerűen tudsz satírozni, aláhúzni vagy kiemelni, ugyanolyan természetesen, mint papíron. És ha valami nem sikerül, nem számít. Mindent kitörölsz egyetlen gomb megnyomásával az oldalamon.

Karcsú testben nagy kitartás

Vékony vagyok, mint egy füzet, mégis a többszörösét írhatod rám, mint egy sima papír jegyzettömbbe. Karcsú és ugyanakkor könnyű testemben minden benne rejlik, ami szükséges. A tápellátásomhoz elég egy sima CR2025 elem, amellyel tényleg hosszú ideig kitartok. A csere könnyű, és pillanatok alatt megoldod.

Írófelület: 10"
Kijelző: LCD 
Méretek: 255,6 × 166 × 9,5 mm
Tömeg: 191,6 g
Anyag: ABS 
Akkumulátor: CR 2025
A toll a csomag része
Tabletek

Műszaki leírás

Interaktív
Format 10"
Vezérlés PEREM
Lekövethető
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás