Digitális képkeretek

SDF 1371 Digitális fényképkeret

  • 13,3" azaz 33,8 cm, 16:9 TFT LED kijelző
  • SD/SDHC/MMC kártya támogatás
  • USB 2.0 csatlakozó
Idézze fel a rég elfeledett pillanatokat a Sencor SDF 1371 digitális képkeretének segítségével. A TFT LED fényképkeret 13,3” azaz 33,8 cm képátlóval rendelkezik, melynek a fényerejét az igényeinek megfelelően állíthatja be. A 16:9 képarány mellett a nagy felbontást is érdemes megemlíteni, ami 1280 x 800 képpontot jelent. A beépített 2x 2W teljesítményű hangszórók segítségével akár videó montázsok vetítésére is kiválóan alkalmas. Az elegáns megjelenésnek köszönhetően kiválóan el tudja foglalni az egyszerű papírképek helyét a lakásban vagy irodában, érdekes dekorációt hozva létre a belső térben. Lehetőség van a 75 x75 mm VESA kompatibilitásnak köszönhetően akár a falra is felszerelni, de asztali állványként is kiváló helyt áll.

Egyszerű működtetés a csatlakozóknak köszönhetően

A digitális képkeret számos csatlakozóval lett felszerelve. Többek között megtalálható az USB 2.0 vagy az SD / SDHC / MMC memóriakártya foglalat vagy a fülhallgató csatlakoztatására is alkalmas 3,5 mm jack bemenet is. A különböző adathordozók segítségével a következő típusú fájlok képes megjeleníteni a képkeret 720P RMVB MPEG1 (VCD, SVCD), MPEG2 (DVD), MPEG4 (DIVX, AVI) / MP3, WMA / JPEG. A többnyelvű menürendszerében természetesen a magyar nyelv is megtalálható.

Praktikus funkciók

Lehetősége van az adathordozókon szereplő képek fokozatos vetítésének beállítására, ahol teljes mérték személyre szabhatja a vetítési intervallumot. A digitális képkeret felismeri a különböző formátumokat és automatikusan lejátssza a videó és zene fájlokat a fotók megjelenítése mellett. A beépített óra és naptár funkciónak köszönhetően akár digitális naptárként is használható, melynek segítéségével riasztások, időzítéseket tud beállítani. A csomag részét képező távirányítóval szinte minden beállítás könnyedén elvégezhető. A 318 x 224 x 25 mm kompakt mérethez mindössze 0,7 kg súly társul.
Digitális képkeretek

Műszaki paraméterek

Kijelző LCD TFT
Képátló inch-ben 13 "
Képátló cm-ban 33,3 cm
Felbontás 1280 x 800
Kijelző formátum 16:9
Belső memória Nem
Kártya foglalat SD/SDHC/SDXC
Képformátumok JPEG, PNG
Videofájlok Igen
Hangfájlok Igen
Távirányító Igen
Tápellátás Hálózat
Wi-Fi Nem
USB bemenet Igen
Beépített hangszóró Igen
PC-csatlakozás monitorként Nem
Meteorológiai állomás Nem
DVB-T tuner Nem
Magasság (cm) 22,4 cm
Szélesség (cm) 31,8 cm
Mélység (cm) 2,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 1 100 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás