Digitális képkeretek

SDF 1571 Digitális képkeret

  • 15,4 hüvelyk azaz 39 cm képtálós TFT LED kijelző
  • Beépített kártyaolvasó és USB 2.0 csatlakozó
  • VESA kompatibilitás
Idézze fel a rég elfeledett pillanatokat a Sencor SDF 1571 szélesvásznú digitális képkeretének segítségével. A TFT LED fényképkeret 15,4” azaz 39,0 cm képátlóval rendelkezik, melynek a fényerejét az igényeinek megfelelően állíthatja be. A 16:9 képarány mellett a nagy felbontást is érdemes megemlíteni, ami 1280 x 800 képpontot jelent. A beépített 2x 2W teljesítményű hangszórók segítségével akár videó montázsok vetítésére is kiválóan alkalmas. Az elegáns megjelenésnek köszönhetően kiválóan el tudja foglalni az egyszerű papírképek helyét a lakásban vagy irodában, érdekes dekorációt hozva létre a belső térben. Lehetőség van a 75 x75 mm VESA kompatibilitásnak köszönhetően akár a falra is felszerelni, de asztali állványként is kiváló helyt áll.

Egyszerű működtetés a csatlakozóknak köszönhetően

A digitális képkeret számos csatlakozóval lett felszerelve. Többek között megtalálható az USB 2.0 vagy az SD / SDHC / MMC memóriakártya foglalat vagy a fülhallgató csatlakoztatására is alkalmas 3,5 mm jack bemenet is. A különböző adathordozók segítségével a következő típusú fájlok képes megjeleníteni a képkeret FLV, MP4, AVI, MKV, MOV, RMVB / MP3, FLAC, APE / JPG, PNG, BMP. A többnyelvű menürendszerében természetesen a magyar nyelv is megtalálható.

Praktikus funkciók

Lehetősége van az adathordozókon szereplő képek fokozatos vetítésének beállítására, ahol teljes mérték személyre szabhatja a vetítési intervallumot. A digitális képkeret felismeri a különböző formátumokat és automatikusan lejátssza a videó és zene fájlokat a fotók megjelenítése mellett. A beépített óra és naptár funkciónak köszönhetően akár digitális naptárként is használható, melynek segítéségével riasztások, időzítéseket tud beállítani. A csomag részét képező távirányítóval szinte minden beállítás könnyedén elvégezhető. A 362 x 244 x 26 mm kompakt mérethez mindössze 1,5 kg súly társul.
Digitális képkeretek

Műszaki paraméterek

Kártya foglalat SD/SDHC
Videofájlok Igen
Hangfájlok Igen
Telepítési lehetőségek VESA 75X75
Tápellátás Hálózat
Szín Fekete
Tömeg 600 g
Kijelző LED
Képátló inch-ben 15 "
Képátló cm-ban 39 cm
Felbontás 1280 x 800
Kijelző formátum 16:9
Képformátumok JPEG, PNG
Távirányító Igen
USB bemenet Igen
Beépített hangszóró Igen
Magasság 24,4 cm
Szélesség 36,2 cm
Mélység 2,6 cm

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás