Vissza Tabletek
Tabletek

SXP 030 BK Digitális LCD jegyzetfüzet

  • 10 hüvelykes LCD-kijelző 
  • Karcsú és könnyű konstrukció
  • Gomb a véletlen törlés megakadályozására

VELE SEMMIT NEM FELEJT EL

A Sencor digitális LCD jegyzetfüzet úgy fogja szolgálni, mint a második feje lenne. Gyorsan össze kell írnia egy bevásárlólistát vagy egy To-Do listát? Az érintőceruza segítségével, ami a csomag része, néhány pillanat alatt minden fontos megjegyzést lerajzolhat, leírhat, felvázolhat. Az érintőceruzát pedig egyszerűen becsúsztatja a résbe közvetlenül a táblagépen.

AKÁR MUNKÁHOZ IS TÖKÉLETES

A 10” LCD kijelző nemcsak kiváló minőségű, hanem ellenálló is. A felülete ráadásul nyomásérzékeny úgyhogy, ha megnyomja az érintőceruzát, a megnövekedett nyomást vastagabb vonalként továbbítja. Így nagyon egyszerűen tud satírozni, aláhúzni vagy kiemelni, ugyanolyan természetesen, mint papíron. És ha valami nem sikerül, nem számít. Mindent kitörölhet egyetlen gomb megnyomásával.

KOMPAKT TESTBEN NAGY KITARTÁS

Vékony, mint egy füzet, mégis a többszörösét írhatja rá, mint egy sima papír jegyzettömbbe. Karcsú és ugyanakkor könnyű kialakításban minden benne rejlik, ami szükséges. A mérete 255,6 x 166 x 9,5 mm és ehhez mindösszesen 192 g súly társul. A tápellátásához elég egy sima CR2025 elem, amellyel tényleg hosszú ideig kitart. A csere könnyű, és pillanatok alatt megoldható.

Tabletek

Műszaki paraméterek

Interaktív
Format 10"
Vezérlés Toll
Lekövethető
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás