Vissza Digitális képkeretek
Digitális képkeretek

SDF 1081 B Digitális képkeret

  • IPS képernyő 10,1" (25,7 cm) 16:9
  • Kártyaolvasó (SD/SDHC/XD/MMC/MS)
  • USB 2.0 port támogatás
Idézze fel a rég elfeledett pillanatokat a Sencor SDF 1081 széles vásznú digitális képkeretének segítségével. A fényképkeret IPS kijelzője 10,1” azaz 25,6 cm képátlóval rendelkezik, melynek a fényerejét az igényeinek megfelelően állíthatja be. A 16:10 képarány a széles látószög és élénk színek mellett a nagy felbontást is érdemes megemlíteni, ami 1280 x 800 képpontot jelent. A beépített 2W teljesítményű hangszóró segítségével akár videó montázsok vetítésére is kiválóan alkalmas. Az elegáns megjelenésnek köszönhetően kiválóan el tudja foglalni az egyszerű papírképek helyét a lakásban vagy irodában, érdekes dekorációt hozva létre a belső térben. Lehetőség van a 75 x75 mm VESA kompatibilitásnak köszönhetően akár a falra is felszerelni, de asztali állványként is kiváló helyt áll.

Egyszerű működtetés a csatlakozóknak köszönhetően

A digitális képkeret számos csatlakozóval lett felszerelve. Többek között megtalálható az USB 2.0 vagy az SD/SDHC/MMC memóriakártya foglalat vagy a fülhallgató csatlakoztatására is alkalmas 3,5 mm jack bemenet is. A különböző adathordozók segítségével a következő típusú fájlok képes megjeleníteni a képkeret 720P RMVB MPEG1/2/4 / MP3, WMA / JPEG, PNG. A többnyelvű menürendszerében természetesen a magyar nyelv is megtalálható.

Praktikus funkciók

Lehetősége van az adathordozókon szereplő képek fokozatos vetítésének beállítására, ahol teljes mértékben személyre szabhatja a vetítési intervallumot. A digitális képkeret felismeri a különböző formátumokat és automatikusan lejátssza a videó és zene fájlokat a fotók megjelenítése mellett. A beépített óra és naptár funkciónak köszönhetően akár digitális naptárként is használható, melynek segítéségével riasztások, időzítéseket tud beállítani. A csomag részét képező távirányítóval szinte minden beállítás könnyedén elvégezhető. A 250 x 160 x 22 mm kompakt mérethez mindössze 0,6 kg súly társul.
Digitális képkeretek

Műszaki paraméterek

Kijelző IPS
Képátló cm-ban 25,7 cm
Felbontás 1366 x 768
Kijelző formátum 16:9
Képformátumok JPEG, PNG
Távirányító Igen
Tápellátás Hálózat
Magasság (cm) 16,6 cm
Szélesség (cm) 25,6 cm
Mélység (cm) 2,5 cm
Szín Fekete
Képátló inch-ben 10 "
Videofájlok Igen
Hangfájlok Igen
Telepítési lehetőségek NA STENU
USB bemenet Igen
Beépített hangszóró Igen
Tömeg 500 g

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás