Digitális képkeretek

SDF 742 WE Digitális képkeret

  • 7 hüvelyk (17,8 cm) 16:9 IPS HD kijelző
  • Kártyaolvasó (SD / SDHC / MMC)
  • USB 2.0 foglalat támogatás
Idézze fel a rég elfeledett pillanatokat a Sencor SDF 742WH digitális képkeretének segítségével. A fényképkeret IPS HD kijelzője 7,0” azaz 17,8 cm képátlóval rendelkezik, melynek a fényerejét, kontrasztját és telítettségét az igényeinek megfelelően állíthatja be. A 16:9 képarány a széles látószög és élénk színek mellett a nagy felbontást is érdemes megemlíteni, ami 1024 x 600 képpontot jelent. Az elegáns megjelenésnek köszönhetően kiválóan el tudja foglalni az egyszerű papírképek helyét a lakásban vagy irodában, érdekes dekorációt hozva létre a belső térben. Lehetőség van a 75 x75 mm VESA kompatibilitásnak köszönhetően akár a falra is felszerelni, de asztali állványként is kiváló helyt áll.

Egyszerű működtetés a csatlakozóknak köszönhetően

A digitális képkeret számos csatlakozóval lett felszerelve. Többek között megtalálható az USB 2.0 vagy az SD/SDHC/MMC memóriakártya foglalat. A különböző adathordozók segítségével a következő típusú fájlok képes megjeleníteni a képkeret JPEG, PNG. A többnyelvű menürendszerében természetesen a magyar nyelv is megtalálható.

Praktikus funkciók

Lehetősége van az adathordozókon szereplő képek fokozatos vetítésének beállítására, ahol teljes mértékben személyre szabhatja a vetítési intervallumot. A digitális képkeret felismeri a különböző formátumokat és automatikusan lejátssza a fotókat. A beépített óra és naptár funkciónak köszönhetően akár digitális naptárként is használható. A 178 x 126 x 22 mm kompakt mérethez mindössze 0,3 kg súly társul.
Digitális képkeretek

Műszaki paraméterek

Kijelző IPS
Képátló inch-ben 7 "
Képátló cm-ban 17,8 cm
Felbontás 1024 x 600
Kijelző formátum 16:9
Belső memória Nem
Kártya foglalat SD/SDHC/SDXC
Képformátumok JPEG, PNG
Videofájlok Nem
Hangfájlok Nem
Távirányító Nem
Tápellátás Hálózat
Wi-Fi Nem
USB bemenet Igen
Beépített hangszóró Nem
PC-csatlakozás monitorként Nem
Meteorológiai állomás Nem
DVB-T tuner Nem
Magasság (cm) 12,6 cm
Szélesség (cm) 17,8 cm
Mélység (cm) 2,2 cm
Tömeg 350 g
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás