Vissza Kültéri antennák
Kültéri antennák

SDA 522 Kültéri antenna

  • Beépített 4G LTE szűrő
  • 4KTV READY felbontás
  • Tartós időjárásálló kivitel
A Sencor SDA 522 kültéri antenna készen áll a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheted a tv műsorait. Az elérhető UHF sáv tartomány 470 – 790 MHz a VHF 170 – 230 MHz közötti képes az FM vételre az impedancia értéke 75 ohm az erősítés pedig 20 dB. A beépített, alacsony zajszintű erősítő fokozatmentes beállítást tesz lehetővé. 

DVB-T2 VÉTELI LEHETŐSÉG

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheted a tv műsorait. A fogadott csatornák 5-12, 21-60 közötti tartományba esnek. Az antenna kifinomult összecsukható és forgatható kialakítású a könnyű telepítéshez, beépített szimmetrizálóval rendelkezik és a vételi tartománya akár 75 km is lehet.  Alacsony jelvételi szintű területeken is használható.

BEÉPÍTETT LTE SZŰRŐ 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 522 az antenna polarizációt tekintve kettős polarizációs kialakítású.
Kültéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás Kültéri
Frekvenciasávok UHF/VHF
Antennanyereség 20 dB
RF impedancia 75 Ohm
Frekvenciatartomány VHF 174-230MHZ UHF 470-790MHZ
LTE szűrő Igen
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Vertikális

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás