Beltéri antennák

SDA 210 Mini beltéri DVB-T antenna

  • SMD technológia
  • Ideális TV jelvétel erősítéséhez
  • Stílusos, modern kivitelezés
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SDA 210 antennát speciálisan digitális földi adások vételére tervezték. Ez egy aktív antenna, mely micro USB kábellel - a csomag része - vagy a set top boxal való összekötés után használható.  Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. Lehetőség van IEC csatlakoztatásra is. Az elérhető UHF sáv 470 – 790 MHz a VHF 174-230 MHz közötti az impedancia értéke 75 ohm az erősítés 20 dB az ellenirányú visszahatás 7dB.

DVB-T2 vételi lehetőség

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A fogadott csatornák 21-60 közötti tartományba esnek.

Beépített LTE SZŰRŐ 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 210 az antenna polarizációt tekintve horizontális polarizációs kialakítású, hatótávolsága akár 15 km is lehet.
Beltéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás SZOBAI
Hangolási sávok UHF/VHF
Antennanyereség 20 dB
RF impedancia 75 Ohm
Állítható Nem
DVB-T támogatás Igen
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Antenna kábel
sav109
Antenna kábel
Kiváló ár/érték arány, 9,5mm Jack, teljesen árnyékolt csatlakozó, 3C-2V koax kábel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás