Vissza Beltéri antennák
Beltéri antennák

SDA 302 Beltéri antenna

  • Stílusos, modern design
  • Beépített LTE szűrő
  • Akár 20 dB erősítés
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SDA 302 antennát speciálisan digitális földi adások vételére tervezték. Ez egy aktív antenna, melyet adapterrel lehet tölteni. Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. Az elérhető UHF sáv tartomány 470 – 790 MHz közötti az impedancia értéke 75 ohm a nyeresége pedig 20 dB. A beépített, alacsony zajszintű erősítő fokozatmentes beállítást tesz lehetővé.

DVB-T2 vételi lehetőség

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A fogadott csatornák 21-60 közötti tartományba esnek. 

Beépített LTE SZŰRŐ 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 302 az antenna polarizációt tekintve vízszintes polarizációs kialakítású.
Beltéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás SZOBAI
Frekvenciasávok UHF/VHF
Antennanyereség 20 dB
RF impedancia 75 Ohm
Antenna kábel hossz 1,5 m
Frekvenciatartomány VHF 174-230MHZ UHF 470-790MHZ
Tápellátás 5 V
Állítható Mechanikus
LTE szűrő Igen
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Vertikális
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Antenna kábel
sav109
Antenna kábel
Kiváló ár/érték arány, 9,5mm Jack, teljesen árnyékolt csatlakozó, 3C-2V koax kábel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás