Kültéri antennák

SDA 502 Kültéri antenna

  • Beépített LTE szűrő 
  • HDTV READY felbontás
  • Tartós és robusztus kültéri kialakítás
A Sencor SDA 502 kültéri antenna készen áll a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheted a tv műsorait.  Az elérhető UHF sáv tartomány 470 – 790 MHz közötti az impedancia értéke 75 ohm az erősítés 9 dB az ellenirányú visszahatás pedig 24 dB. A beépített, alacsony zajszintű erősítő fokozatmentes beállítást tesz lehetővé.

DVB-T2 vételi lehetőség

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheted a tv műsorait. A fogadott csatornák 21-50 közötti tartományba esnek. A fogadott csatornák 21-60 közötti tartományba esnek. Az antenna Kifinomult összecsukható kialakítású a könnyű telepítéshez, beépített szimmetrizálóval rendelkezik és a vételi tartománya akár 75 km is lehet.  Alacsony jelvételi szintű területeken is használható.

Beépített LTE SZŰRŐ 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 502 az antenna polarizációt tekintve vízszintes polarizációs kialakítású.
Kültéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás Kültéri
Frekvenciasávok UHF/VHF
Antennanyereség 20 dB
RF impedancia 75 Ohm
Frekvenciatartomány VHF 174-230MHZ UHF 470-790MHZ
Állítható Mechanikus
LTE szűrő Igen
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Vertikális
Szín Szürke

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

Antenna kábel
sav109
Antenna kábel
Kiváló ár/érték arány, 9,5mm Jack, teljesen árnyékolt csatlakozó, 3C-2V koax kábel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás