Vissza Kültéri antennák
Kültéri antennák

SDA 602 Kültéri antenna

  • Beépített LTE szűrő 
  • Tartós és robusztus kültéri formatervezés
  • Vízszintes polarizáció

A Sencor SDA 602 kültéri antenna készen áll a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. Az elérhető UHF sáv tartomány 470 – 790 Mhz az impedancia értéke 75 ohm az erősítés 9 dB visszahatás pedig 24 dB. A beépített, alacsony zajszintű erősítő fokozatmentes beállítást tesz lehetővé. 

DVB-T2 VÉTELI LEHETŐSÉG

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A fogadott csatornák 21-60 közötti tartományba esnek. Az antenna kifinomult összecsukható kialakítású a könnyű telepítéshez, beépített szimmetrizálóval rendelkezik és a vételi tartománya akár 75 km is lehet 10 elemből áll össze. Alacsony jelvételi szintű területeken is használható. 

BEÉPÍTETT LTE SZŰRŐ 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 602 az antenna polarizációt tekintve vízszintes polarizációs kialakítású.

Kültéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás Kültéri
Frekvenciasávok UHF
Antennanyereség 9 dB
RF impedancia 75 Ohm
Frekvenciatartomány UHF 470-790MHZ
Állítható Mechanikus
LTE szűrő Igen
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Horizontális
Szín Ezüst

Letöltés

Képek
Töltsön be többet

Tartozékok

Antenna kábel
sav109
Antenna kábel
Kiváló ár/érték arány, 9,5mm Jack, teljesen árnyékolt csatlakozó, 3C-2V koax kábel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás