DVB-T2 vevők

SDB 5006T DVB-T vevőkészülék

  • Gyermekzár
  • A képarány beállítása
  • Műsorok időzítése (akár 8 felvétel), automatikus kikapcsolás időzítő
13 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SDB 5006T vevőkészüléket a jövőbeli DVB-T2 földfelszíni sugárzásra készítettek fel H.265 kodekkel. A készülék univerzális, régi és új tv készülékekkel összeköthető, köszönhetően a HDMI és a SCART csatlakozásoknak. USB-n keresztül filmeket, zenét vagy fényképeket is lejátszhat rajta. Az elektronikus műsorkalauz funkció segítségével átnézheti és betervezheti kedvenc műsorait. De lehetősége van használni a Teletextfunkciót, elérhet különböző digitális rádióállomásokat, készíthet kedvenc csatorna listát, beállíthatja az Önnek megfelelő képarányokat is. Egyszerűen időzítse be kedvenc műsorát, és attól sem kell tartania, ha esetleg elaludna a tv előtt, az automata kikapcsoló funkció hosszantartó inaktivitást észlelve kikapcsolja magát. A beépített gyermekzár segít a váratlan elállítások megelőzésében.

DVB-T2 VÉTELI LEHETŐSÉG

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A Sencor SDB 5006T vevőkészülék a következő jelek vételére képes DVB-T2 HEVC/H.265 (1080p 60 FPS-en) / DVB-T - MPEG-2/MPEG-4 (H.264) / PAL/SECAM BG/DK/I/L. A széles tartományban szinte biztosan meg fogja találni az Önnek megfelelőt. 

Csatlakozók, amelyekkel összeköthető a set-top boksz

A Sencor tervezői gondoltak mindenféle készülékre, amely csak összeköthető a set-top boxal. Ennek köszönhetően a táp ellátás biztosító 5 V bemenet mellett megtalálja az antennához szükséges RF ki és bemeneti csatlakozóját. A tv készülékkel összekötheti a HDMI, a SCART vagy koaxiális kábel segítségével, hiszen a csatlakozók elérhetők a készüléken. Az USB csatlakozó segítségével videókat, filmeket, képeket játszhat le AVI, TS, TRP, MP4, MKV, MOV, MP3, FLAC, JPG, JPEG, MPG, MPEG formátumokban.
DVB-T2 vevők

Műszaki paraméterek

DVB rendszer DVB-T2 HEVC
HDD Nem
Bekapcsolási időzítők száma 8
RF modulátor Igen
EPG Igen
USB Igen
Lejátszás USB-ről Video/Foto/MP3
TV adás USB-re rögzítése Igen
Timeshift Igen
SCART portok száma 1
HDMI-portok száma 1
Magasság (cm) 3,7 cm
Szélesség (cm) 16,8 cm
Mélység (cm) 11,8 cm

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás