DVB-T2 vevők

SDB 523T DVB-T vevőkészülék

  • DVB-T2 HEVC/H.265 (1080p 60 FPS-en)
  • HDMI-CEC 1.4 (1080p) videókimenet
  • USB - felvétel, Timeshift funkció, multimédia lejátszás

A Sencor SDB 523T vevőkészüléket a jövőbeli DVB-T2 földfelszíni sugárzásra készítettek fel H.265 kodekkel. A készülék univerzális, régi és új tv készülékekkel összeköthető, köszönhetően a HDMI és a SCART csatlakozásoknak. USB-n keresztül filmeket, zenét vagy fényképeket is lejátszhat rajta. Az elektronikus műsorkalauz funkció segítségével átnézheti és betervezheti kedvenc műsorait. De lehetősége van használni a Teletext funkciót, elérhet különböző digitális rádióállomásokat, készíthet kedvenc csatorna listát, beállíthatja az Önnek megfelelő képarányokat is. Egyszerűen időzítse be kedvenc műsorát, és attól sem kell tartania, ha esetleg elaludna a tv előtt, az automata kikapcsoló funkció hosszantartó inaktivitást észlelve kikapcsolja magát. A beépített gyermekzár segít a váratlan elállítások megelőzésében.

DVB-T2 VÉTELI LEHETŐSÉG

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A Sencor SDB 523T vevőkészülék a következő jelek vételére képes DVB-T2 HEVC/H.265 (1080p 60 FPS-en) / DVB-T - MPEG-2/MPEG-4 (H.264). A széles tartományban szinte biztosan meg fogja találni az Önnek megfelelőt.  

Csatlakozók, amelyekkel összeköthető a set-top box

A Sencor tervezői gondoltak mindenféle készülékre, amely csak összeköthető a set-top boxal. Ennek köszönhetően a táp ellátás biztosító 5 V bemenet mellett megtalálja az antennához szükséges RF ki és bemeneti csatlakozóját. A tv készülékkel összekötheti a HDMI, a SCART vagy koaxiális kábel segítségével, hiszen a csatlakozók elérhetők a készüléken. Az USB csatlakozó segítségével videókat, filmeket, képeket játszhat le AVI, TS, TRP, MP4, MKV, MOV, MP3, FLAC, JPG, JPEG, MPG, MPEG formátumokban. 

DVB-T2 vevők

Műszaki paraméterek

DVB rendszer DVB-T2 HEVC
HDD Nem
EPG Igen
USB Igen
Lejátszás USB-ről Video/Foto/MP3
TV adás USB-re rögzítése Igen
Timeshift Igen
SCART portok száma 1
HDMI-portok száma 1
Magasság (cm) 3 cm
Szélesség (cm) 11,4 cm
Mélység (cm) 6,2 cm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás