Vissza Beltéri antennák
Beltéri antennák

SDA 212 Beltéri mini antenna

  • Beépített LTE(4G) szűrővel
  • Nagy érzékenységű és zavarással szemben ellenálló
  • Akár 20 dB erősítés
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SDA-212 antennát speciálisan digitális földi adások vételére tervezték. Ez egy aktív antenna, mely micro USB kábellel - a csomag része - vagy a set top boxal való összekötés után használható.  Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. Lehetőség van IEC csatlakoztatásra is. Az elérhető UHF sáv 470 – 790 MHz a VHF 174-230 MHz közötti az impedancia értéke 75 ohm az erősítés 20 dB az ellenirányú visszahatás 7dB.

DVB-T2 vételi lehetőség

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A fogadott csatornák 21-60 közötti tartományba esnek.

Beépített LTE SZŰRŐ 

Az LTE szűrős DVB-T antennára akkor lehet szükség, amikor a korábbi jó vétel hirtelen elromlik, kockásodig, kép megállás vagy teljes vétel kiesés tapasztalható. Ilyenkor célszerű utánanézni, hogy a vételi hely közelében nem indított-e valamelyik mobil szolgáltató LTE szolgáltatást. A Sencor SDA 212 az antenna polarizációt tekintve horizontális polarizációs kialakítású, hatótávolsága akár 15 km is lehet.
Beltéri antennák

Műszaki paraméterek

Kialakítás SZOBAI
Frekvenciasávok UHF, VHF
Antennanyereség 20 dB
RF impedancia 75 Ohm
Antenna kábel hossz 1,2 m
Frekvenciatartomány VHF 174-230MHZ UHF 470-790MHZ
Tápellátás 5 V
Állítható Mechanikus
LTE szűrő Igen
DVB-T támogatás Igen
Polarizáció Vertikális
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás