Kiegészítők

SCH 440 USB töltő és 3-as szivargyújtó elosztó

  • Okoseszközök töltésére ideális
  • 4 készülék tölthető egyszerre
  • Szivargyújtós kialalkítás
Archivált termék
Nem elérhető
Ismerje meg a Sencor SCH 440 autós kialakítású USB HUB-ot, mely egy kiváló kiegészítő hosszú utazásokhoz. Ez a praktikus eszköz lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését az autóban. Az elől található szivargyújtó csatlakozón keresztül 3x kimeneti DC 5V port áll rendelkezésre a HUB-on, így könnyedén töltheti telefonját, PDA-ját, MP3 lejátszóját és más készülékeit útközben.

Egyetlen eszköz több készülékhez

A HUB egy olyan hálózati eszköz, amely különböző csatlakozókkal rendelkezik, így lehetővé teszi az eszközei közös kapcsolódási pontját. A Sencor SCH 440 specifikációi magukért beszélnek. Az eszköz biztosítja a telefonok, PDA-k, MP3 lejátszók stb. hatékony töltését az utazások során. A biztosíték védelmet nyújt az eszközök és az autó elektromos rendszere számára.

Szivargyújtó adapter

A könnyen használható szivargyújtó adapterrel és a 50cm hosszú kábellel egyszerűen és kényelmesen elvezetheti az autó hátsó ülésein lévő eszközökhöz. A Sencor SCH 440 USB HUB tökéletes választás az autóban történő utazások során, és lehetővé teszi az eszközei töltését és csatlakoztatását anélkül, hogy aggódna az akkumulátor lemerülése miatt. Így élvezheti az utazást, miközben készülékei mindig készen állnak a használatra.
Kiegészítők

Műszaki paraméterek

Letöltés

Képek
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás