Álló ventilátorok

SFN 4060WH Álló és asztali ventilátor 2in1

  • Kiváló minőségű kivitel
  • Lapátkerék átmérő 40 cm
  • Állítható magasság 130 és 96 cm
22990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A Sencor SFN 4060WH ventilátor otthoni és irodai használatra egyaránt alkalmas. A lapátok egyedi kialakítása maximális teljesítményt és csendes működést biztosít. 3 légáramlási intenzitást kínál. A legmagasabb fokozatot különösen a nyári hónapokban használhatja, amikor hűtésre van szüksége. A ventilátor állítható magassága - asztali használatra, valamint álló ventilátorként egyaránt használható. Előnye az oldalról oldalra forgó funkció és a ventilátorfej állítható dőlésszöge. Értékelni fogják a biztonsági funkciókat is, mint például a túlmelegedés elleni védelmet és a szilárd talpazatot, amely a készülék nagy stabilitását biztosítja még maximális sebességű működés közben.

Válassza ki az optimális teljesítményt

A forgókapcsolón kiválaszthatja a Sencor ventilátor optimális teljesítményét kívánsága szerint. Három sebességfokozat közül választhat. Az 1-es szám, amely a legalacsonyabb sebesség, a 2-es számon – közepes sebesség – a legmagasabb teljesítmény, amelyet a 3. opció jelez. A ventilátor kikapcsolásához fordítsa a kapcsolót nulla helyzetbe.

A ventilátor automatikus forgatása egyik oldalról a másikra

Biztosan tetszeni fog Önnek a ventilátor automatikus vízszintes forgása, amikor a lapátokkal ellátott fej 80°-os tartományban egyik oldalról a másikra elfordul. A funkció ideális a szoba nagyobb részének felfrissítésére. A ventilátor dőlésszöge manuálisan is állítható.

Előnye a ventilátor állítható magassága

A ventilátor előnye a magassága pozicionálási lehetősége. A csúszó összekötő rúdnak köszönhetően akár 96 cm-es minimális magasságot is beállíthat asztali használatra, vagy maximum 130 cm-t, ha a ventilátor szabadon van elhelyezve a térben.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor soha nem becsüli alá készülékeinek védelmi tulajdonságait, ami a ventilátorokra is vonatkozik. A forgó propellerektől egy erős egyben stabil kétoldalas fém rács gondoskodik a hosszabb üzemidő esetén pedig túlmelegedés elleni védelemmel fel lett szerelve. A szilárd alap maximális stabilitást biztosít még a legintenzívebb sebességnél is.

Álló ventilátorok

Műszaki paraméterek

Alkalmazás Nem
Elhelyezés Álló
Ventilátor átmérő 40 cm
Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Állítható magasság Igen
Vízszintes forgás Igen
Függőleges döntés Igen
Teljesítmény (W) 50 W
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás