Álló ventilátorok

SFN 4080WH Álló ventilátor

  • Kiváló minőségű fém kivitel, valódi fával
  • Lapátkerék átmérő 40 cm
  • 120 cm és 133 cm között állítható magasság
31990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
1
Letisztult skandináv design
A Sencor SFN 4080WH álló ventilátor 50 W teljesítményével és 3 különböző sebességi fokozattal áll az Ön rendelkezésére a forró nyári napokon. A 40 cm-es átmérővel rendelkező lapátokat, fém védőráccsal szerelték fel. A kikapcsolható 80°-os automatikus horizontális forgás, az állítható magasság és dőlésszög még kényelmesebbé teszik az eszköz használatát. A formatervezett talp kellő stabilitást biztosít.
A Sencor SFN 4080WH álló ventilátor 50 W teljesítményével és 3 különböző sebességi fokozattal áll az Ön rendelkezésére a forró nyári napokon. A 40 cm-es átmérővel rendelkező lapátokat, fém védőráccsal szerelték fel. A kikapcsolható 80°-os automatikus horizontális forgás, az állítható magasság és dőlésszög még kényelmesebbé teszik az eszköz használatát. A formatervezett talp kellő stabilitást biztosít. A letisztult skandináv designnak köszönhetően minden környezetbe könnyen beilleszthető.

Frissítő szellő gyorsan még a legnagyobb melegben is

Intenzív légáramlást tud létrehozni, amely hatékonyan oszlatja el a frissítő szellőt akár 76 m3/perc sebességgel az egész helyiségben. A légteljesítmény három fokozatban történő beállítását teszi lehetővé. Egyszerűen kiválaszthatja a működés intenzitását a saját igényei szerint - enyhe, közepes vagy intenzív.

Minőségi tervezés

Nagy melegben is hatékony segítőtárs, könnyedén helyezheti az egyik helyről a másik helyre és vízszintes oszcilláló mozgásnak köszönhetően minden irányba eljut a friss szellő, hogy kellemes legyen az egész helyiség. Speciálisan tervezett 40 cm hosszú propellerekkel, 120 és 130 cm között állítható magassággal rendelkezik. Kiváló minőségű kivitel, fém és valódi fa kombinációjával, amely egy skandináv stílusú design kölcsönöz.

A ventilátor automatikus forgatása egyik oldalról a másikra

Biztosan tetszeni fog Önnek a ventilátor automatikus vízszintes forgása, amikor a lapátokkal ellátott fej 80°-os tartományban egyik oldalról a másikra elfordul. A funkció ideális a szoba nagyobb részének felfrissítésére. A ventilátor dőlésszöge manuálisan is állítható.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor soha nem becsüli alá készülékeinek védelmi tulajdonságait, ami a ventilátorokra is vonatkozik. A forgó propellerektől egy erős egyben stabil kétoldalas fém rács gondoskodik a hosszabb üzemidő esetén pedig túlmelegedés elleni védelemmel fel lett szerelve. A szilárd alap maximális stabilitást biztosít még a legintenzívebb sebességnél is.
Álló ventilátorok

Műszaki paraméterek

Elhelyezés Álló
Ventilátor átmérő 40 cm
Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Állítható magasság Igen
Vízszintes forgás Igen
Függőleges döntés Nem
Teljesítmény (W) 50 W
Magasság (cm) 130 cm
Szélesség (cm) 81 cm
Mélység (cm) 67 cm
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Energia címke
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás