Álló ventilátorok

SFN 5040BL Elektromos álló ventilátor

  • Távirányító
  • Automatikus forgás funkció
  • Összesen hétféle ventilátor üzrmmód
48990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
Ismerje meg a Sencor SFN 5040BL álló ventilátort. 90 W teljesítményével és 3x3 különböző sebességi fokozattal áll az Ön rendelkezésére a forró nyári napokon. A készülék 3 külön álló ventilátorral rendelkezik, melyek külön-külön vezérelhetők. A mindössze 90 mm ultra vékony kialakításának köszönhetően, helytakarékos nincs szüksége nagyobb térre. Működtetése történhet az érintőszenzoros vezérlő panel vagy a távirányító segítségével. Letisztult mégis modern megjelenést biztosít szinte bárhova könnyen beilleszkedik.

Három sebesség, három független ventilátoron

A készülék 3 külön álló ventilátorral rendelkezik, melyek külön-külön vezérelhetők. Választhat alacsony (LOW), közepes (NORMAL) vagy magas (HI) fordulatszámok közül. A következő indításkor visszaállítja az utoljára megadott beállításokat ezzel is hozzájárulva a felhasználóbarát működéshez.

Éjszakai üzemmód, időzítő és automatikus oszcilláció

A beépített érzékelőkkel több módot is beállíthat. A normál üzemmódon kívül, ami a beállított sebességen fut, vagy a natúr módban (alacsony, közepes és nagy sebességek automatikusan váltakoznak), az éjszakai üzemmód választására is van lehetősége. Ebben a módban a ventilátor 30 perc után fokozatosan csökkenti a sebességet. A TIMER gombnak köszönhetően választhat, hogy fél óra múlva vagy akár 7,5 órán belül kapcsoljon ki automatikusan a készülék. És végül, de nem utolsósorban fedezze fel, az úgynevezett automatikus 90 °-os oszcilláció funkciót, amit a SWING szenzorral együtt Ön határozhat meg, hogy milyen szögben és irányban mozogjon.

Irányítsa kényelmesen és távolról

A 21. században már valószínűleg nem fog meglepődni, ha azt mondjuk, hogy távolról irányíthatja a ventilátorát. De ne aggódjon, az összes érzékelő és szimbólum könnyen érthető. A Sencor hat egyszerű gombot és egy áttekinthető vezérlőpanelt épített a távvezérlőbe, ahol információt is kaphat az aktuális működési folyamatról. A maximális hatótáv hat méter.

Remek megjelenésű és könnyen karbantartható

Fő erőssége közé tartozik a modern fekete fényes "borítás" és mindenekelőtt a vékony kialakítás (mindössze 90 mm), így tényleg mindenhol elfér. Karbantartásmentes használat további előnyként írható fel.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor soha nem becsüli alá készülékeinek védelmi tulajdonságait, ami a ventilátorokra is vonatkozik. A forgó propellerektől egy erős egyben stabil kétoldalas fém rács gondoskodik a hosszabb üzemidő esetén pedig túlmelegedés elleni védelemmel fel lett szerelve. A szilárd alap maximális stabilitást biztosít még a legintenzívebb sebességnél is.
Álló ventilátorok

Műszaki paraméterek

Elhelyezés Álló
Ventilátor átmérő 15 cm
Sebességfokozatok száma (fokon) 3
Állítható magasság Nem
Vízszintes forgás Igen
Függőleges döntés Nem
Teljesítmény (W) 90 W
Magasság (cm) 111 cm
Szélesség (cm) 29,5 cm
Mélység (cm) 29,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 4,4 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás