Álló ventilátorok

SFN 5200WH Álló ventilátor

  • Állítható magasság 113 és 135 cm között
  • Egyedülálló propeller dizájn, 5 lapát a csendes futáshoz és a maximális teljesítményhez.
  • Távműködtetés
48990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Ismerje meg a Sencor SFN 5200WH álló ventilátorát, amely kellemes klímát biztosít Önnek munkahelyén vagy otthonában magas hőmérséklet vagy kellemetlenül pangó levegő esetén. A Sencor egyedi kivitelben tervezte az 5 lapátos kivitelű légcsavart a lehető leghalkabb működés és a maximális teljesítmény érdekében. A távirányítós vezérléssel és az állítható magasságnak köszönhetően tökéletesen társa a forró napokon. A klasszikus fehér színű design szinte bármelyik otthonba vagy irodába beilleszthető. A kiváló minőségű kialakítás hosszú élettartamot garantál. Frissüljön fel egy stílusos, 12 sebességes ventilátor segítségével.

Egyedi kivitelezésű 5 lapátos légcsavar

Az álló ventilátor még a nagy melegben is hatékony segítőtárs, mivel a speciálisan kialakított 5 lapátos 40 cm átmérőjű légcsavar könnyen eloszlatja a szellőt. 80°-os szögben automatikus vízszintes elforgatással szinte minden irányba kellőn hatékonysággal fújja a szelet, de függőlegesen is dönthető a kívánt szög igények értelmében. Emellett 113-tól 135-ig állítható magassággal és 12 sebességfokozattal lett felszerelve a még változatosabb használat érdekében, így tényleg bőven van miből válogatni.

Gyors felfrissítés a legmelegebb nappal és éjszaka is

Az erőteljes ötlapátos légcsavar akár 54 m3/perc erős légáramlást is képes létrehozni a 30 W teljesítményű motornak köszönhetően. Így akár nagyobb helyiséget is gyorsan és minőségileg fel tud frissíteni, az állítható teljesítményfokozatokkal pedig 4 üzemmódban szabályozható a működési teljesítmény. Választhat normál üzemmód, természetes légáramlás (például normál tevékenység közben), alvó üzemmód vagy néma üzemmód közül. Az utolsó kettőt különösen a lazítás és a pihenés pillanataiban használhatja.

Nagyon csendes működés

A Sencornál tudjuk, hogy a minőségi alvás kulcsfontosságú a test és a lélek regenerálódásához. Szerencsére ebben az esetben egy csendes és diszkrét BLCD motornak köszönhetően nyugodtan pihenhet vagy aludhat a működő ventilátor mellett. Nyáron sokszor nem ideálisak a feltételek a pihenéshez a magas hőmérséklet miatt, de ez a probléma megoldható a készüléknek köszönhetően. A speciálisan konstrukciónak köszönhetően akár 61 dB(A)-ig garantált a csendes felfrissülés.

Egyszerű és könnyű vezérelhetőség

A készülék csomagjában megtalálja a ventilátorhoz tartozó távirányítót is, hogy a még kényelmesebb legyen az üzemeltetés. Az összes funkciót a legkisebb erőfeszítés nélkül is vezérelheti. Ikonokkal ellátott gombokat talál az üzemmód, az idő és az oszcilláció beállításához. A forgókapcsoló lehetővé teszi a sebesség szabályozását. A digitális távirányító használata rendkívül egyszerű és átlátható.

 

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor soha nem becsüli alá készülékeinek védelmi tulajdonságait, ami a ventilátorokra is vonatkozik. A forgó propellerektől egy erős egyben stabil kétoldalas fém rács gondoskodik a hosszabb üzemidő esetén pedig túlmelegedés elleni védelemmel fel lett szerelve. A szilárd alap maximális stabilitást biztosít még a legintenzívebb sebességnél is.

Álló ventilátorok

Műszaki paraméterek

Elhelyezés Álló
Ventilátor átmérő 40 cm
Sebességfokozatok száma (fokon) 12
Állítható magasság Igen
Vízszintes forgás Igen
Függőleges döntés Igen
Teljesítmény (W) 30 W
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 1BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 1 db-os kiszerelés 
CR2032 Lithium elem
SBA CR2032 2BP
CR2032 Lithium elem
CR2032 gombelem / 2 db-os kiszerelés 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás