Minisütők

SEO 3250BK Elektromos digitális sütő

  • 35 literes maximális kapacitás
  • Akár 1 700 W elérhető teljesítmény
  • 150 percig beállítható időkapcsoló
66990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3
Ismerje meg a Sencor minisütő
készülékét
A Sencor SEO 3250BK egy többfunkciós elektromos minisütő. A kompakt kialakításnak köszönhetően egy 35 literes, belső világítással rendelkező sütő áll az Ön rendelkezésére. A digitális kezelőpanelt egy PCB szoftver működteti.
2
/
3
Praktikus, kompakt méret
A többfunkciós digitális vezérlésű sütő 9 előre beállított programot, valamint egy egyedi és univerzális programot kínál. Az ételkészítés rendkívül egyszerű. Számos funkciójával valóban sok mindent elbír - lehet benne sütni, grillezni, főzni, de kiolvasztani, melegíteni is lehet benne.
3
/
3
Készítsen akár pizzát
A sütőtartozékok között megtalálható egy pizzakő is, amelyet pizza és egyéb sós sütemények elkészítéséhez, de sütemények, kekszek vagy kenyér sütéséhez is használnak. Egyedisége a mikroszkopikus pórusokban rejlik, amelyek felszívják a tészta nedvességét, majd felszabadítják azt. Ez az elv segít fenntartani a magas hőmérsékletet a sütőben, és blokkolja az alsó tekercs közvetlen hőjét.
A Sencor SEO 3250BK nagy teljesítményű elektromos sütője 1700 W szilárd teljesítményű és 35 literes maximális térfogatú, így könnyedén megbirkózik a mindennapi ételkészítéssel. Az érintőképernyőnek köszönhetően a vezérlés teljesen intuitív és egyszerű. 9 előre beállított program közül választhat, valamint lehetőség van saját manuális vagy univerzális sütési program választására is. A hőmérséklet tartomány 30-230 °C között állítható és akár 150 perces programidőt kínál. Az ételek egyszerű ellenőrzését a sütő belső világítása biztosítja. A sütő hőlevegős ventilátorral rendelkezik, amely egyenletesen oszlatja el a hőt, így az étel akár 30%-kal gyorsabban elkészül, mint egy hagyományos sütőben.

Többfunkciós segítő minden konyhába

Számos funkciója van, így ideális segítőtárssá válik minden konyhában. Méretei a kis konyhák tulajdonosait is lenyűgözik. 35 literes térfogatának köszönhetően gond nélkül elkészítheti benne a mindennapi ételeket. A kialakításának köszönhetően energiatakarékosabb, mint a hagyományos beépíthető sütők.

Kis készülék nagy teljesítmény

A Sencor SEO 3250BK egy többfunkciós digitális sütő, amely 9 előre beállított programot, valamint egyedi és univerzális programot is kínál. Az ételkészítés rendkívül egyszerű. Számos funkciójával valóban sok mindent elbír - lehet benne sütni, grillezni, főzni, de kiolvasztani, melegíteni is. Saját programjának köszönhetően 30-230 °C közötti hőmérsékletet és akár 150 perces időtartamot is választhat a fűtési mód kiválasztásával.

Fedezze fel a Sencor SEO 3250BK sütő multifunkcionalitását

A sütővel minden nap különféle ételeket készíthet el. Funkciói közé tartoznak a következő programok: grillezés, csirke készítés, burgonya sütés, bagett és panini (pirítós) sütés, pizza készítés és akár a süteménysütési programok is. Az előre beállított programok egy leolvasztási és fűtési programot is tartalmaznak.

Könnyen és gyorsan irányítható

Az ajtó mellett egy áttekinthető kijelzőt talál, amely mutatja az időt, a hőmérsékletet és a fűtés típusát. Az érintésvezérlés gyors és egyszerű programválasztást tesz lehetővé. Egyszerűen válasszon a kínált programok közül, vagy válassza ki a sajátját. Ha saját programot választ, akkor 30-230 °C közötti hőmérsékletet választhat, és az időzítővel beállíthatja az elkészítési időt, akár 150 percig. A sütő ideális segítőtárs a mindennapi különféle ételek elkészítéséhez.

Készítsen igazi olasz pizza-t

A sütőtartozékok között megtalálható egy pizzakő is, amely pizza és egyéb sós sütemények elkészítéséhez, de sütemények, kekszek vagy kenyér sütéséhez is használható. Egyedisége a mikroszkopikus pórusokban rejlik, amelyek felszívják a tészta nedvességét, majd felszabadítják azt. Ez az elv segít fenntartani a magas hőmérsékletet a sütőben, és blokkolja az alsó tekercs közvetlen hőjét. Ennek köszönhetően a pizza tökéletesen ropogós és egyenletesen sül. A pizzakő nem igényel semmilyen előkészítést a sütés előtt, csak helyezzen rá sütőpapírt olaj és zsír használata nélkül.

Forrólevegős technológia

A Sencor SEO3250BK sütő egy forró levegős technológián alapszik. A beépített ventilátornak köszönhetően biztosítja a forró levegő egyenletes eloszlását a sütőben. Ennek köszönhetően akár 30%-kal gyorsabb ételkészítést kapunk a klasszikus beépíthető sütőkhöz képest.

Kompakt és egyszerűen karbantartható

A sütő egy könnyen tárolható, szabadon álló többfunkciós segédeszköz minden konyhába. Méretei nem foglalnak túl sok helyet, így tökéletesen illeszkedik akár a nyaralóban vagy a kollégiumban. Kis méretei ellenére a sütő belül tágas, 35 literes kapacitása pedig minőségi ételkészítést biztosít. A sütő karbantartása is egyszerű. Csak törölje le a felületet egy nedves ruhával, a belsejét pedig egy szivaccsal és tisztítószerrel.
Minisütők

Műszaki paraméterek

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás