Kávédarálók

SCG 3550SS Elektromos kávédaráló

  • Egyenletes kávédarálás, köszönhetően a speciális titán bevonatú törőkésnek
  • Automatikus darálás, a darálási finomság és a csészék számának a beállítás után
  • Szemes kávé, diófélék, zöldfűszerek és száraz fűszerek darálásához használható
13990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
1
/
4
Többfunkciós
kávédaráló
A Sencor SCG 3550SS elektromos kávédaráló minden frissen őrölt kávé szerelmesét boldoggá teszi. Továbbá lehetőség van különböző gyógynövények, diófélék vagy akár fűszerek darálására is.
2
/
4
Minőségi
titán pengék
A kiváló minőségű titán késekkel a szemes kávé, valamint diófélék, gyógynövények és fűszerek apríthatók. A titán köszörülési mechanizmussal garantált a gyors és pontos darálás, és nem áll fenn annak lehetősége, hogy az alapanyagok a pengékre tapadjanak.
3
/
4
Élvezze a
könnyű kezelést
A forgókapcsolós gomb segítségével könnyedén kiválaszthatja a darálási fokozat mértékét - a durvától a finomig, valamint a csúsztatható kapcsolóval többféle adag / csésze közül választhat 2, 4, 8 vagy akár 12 opciót.
4
/
4
Praktikusság
az egyik előny
Az integrált tartály akár 60 g szemes kávé tárolását biztosítja, és egyszerűen levehető biztonsági fedéllel zárható. A tökéletes zárási mechanizmusnak köszönhetően megőrzi a kávé vagy a frissen vágott fűszernövények aromáját.

A Sencor SCG 3550SS kávédaráló egyszerre 60 gramm kávébab darálására képes egyidejűleg, amely akár 12 csésze kávéhoz is elegendő lehet. A titánból készült aprító kés gondoskodik az egyenletes darálásról, és lehetővé teszi dió, mák, gyógynövények és fűszerek őrlését egyaránt. A készülék csak zárt fedél esetén működik a biztonságos használat érdekében.

A minőségi pengék kávébabot, diót, gyógynövényeket és fűszereket darálnak

Kiváló minőségű titán pengékkel kávébab, valamint diófélék, gyógynövények és fűszerek apríthatók. A titán őrlési mechanizmussal garantált a gyors és precíz aprítás, és nem áll fenn a veszélye annak, hogy az alapanyagok kellemetlenül a pengékhez tapadjanak. Az Ön által választott őrlési finomságnak megfelelően a szemeket ízlése szerint darálhatja. Sokkal gyakrabban fogja használni, mint azt Ön gondolná.

Élvezze a könnyű kezelést

A kávédaráló praktikussága mellett minden lépésnél egyszerű kezelhetőséget garantál. A készüléken könnyen kiválasztható az őrlés finomsága - a durvától a finomig, egy csúsztatható kapcsoló segítségével 2, 4, 8 vagy 12 opcióban választhatja ki a csészék számát. Élvezze a pihentető kávét kortyolgatva vagy készítsen egy házi pestot gyógynövényekből, diófélékből.

Letisztult megjelenés, kompakt kialakítás

A kellemes rozsdamentes megjelenés mellett egyszerű karbantartást is kínál. A kiváló minőségű titán pengék nem kopnak könnyen és nem hagynak fémes utóízt. A 60 g szemes kávét tartalmazó tartály levehető biztonsági fedéllel rendelkezik. Ez tökéletesen zár, így megtartja a kávé vagy a frissen vágott fűszernövények aromáját. A tápkábel egyszerűen feltekerhető, így kis helyen is elfér.

Kávédarálók

Műszaki paraméterek

Kijelző Nem
Őrlési rendszer Vágókés
Őrlési finomság beállítás Igen
Teljesítmény (W) 200 W
Magasság (cm) 21,6 cm
Szélesség (cm) 10 cm
Mélység (cm) 13,5 cm
Szín Ezüst
Tömeg 1,1 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás