Kávédarálók

SCG 6050SS Elektromos kávédaráló

  • Az acél darálókövek gyors és pontos darálást biztosítanak
  • 15 darálási fokozat, a finomtól a durváig
  • Állítható adag, 2-től 10 csészéig
32990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
1
Elektromos daráló
acél őrlőfejjel
Nincs is finomabb egy frissen pörkölt kávébabból készült kávénál. A acélból készült őrlőfej segítségével egyenletes, akár több fokozatban is darálhatja a kávészemeket. További előnye, hogy a kávébab nem melegszik fel annyira, mint a normál késes darálókban, így megőrzi a kávé aromáját és értékesebb olajokat is.
A Sencor SCG 6050SS elektromos kávédarálója mindenkit boldoggá tesz, aki a hagyományos kávékészítést részesíti előnyben, frissen őrölt kávészemeken keresztül, saját otthona kényelmében. Minőségi kávédarálóként megőrzi a frissen őrölt kávé kiváló minőségét és aromáját. Röviden, ízlelőbimbói minden elvárását teljesíti a finomsági beállítások széles skálájával. Élvezze a gyönyörű rozsdamentes acél dizájnt fekete elemek kombinációjával, amelyek tökéletesen illeszkednek minden konyhába.

Rozsdamentes acélból készült őrlő kúpok 15 különböző fokozattal

A kávédaráló kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült kúpokkal felszerelt. A szinte már egyedi feldolgozás nem véletlen. Akár 15 különböző őrlési finomság szintet is be tudok állítani. A megfelelő finomságot nagyban befolyásolja a kávébab minősége és a pörkölés módja. Ez egy fontos szempont, amit figyelembe kell venni, a tökéletes kávé ízért. A rozsdamentes acélból készült kúpos szerkezet, megőrzi az kávé aromáját, és garantálja a gyors és precíz őrlést. A kávészemek biztosan nem fognak megégni az őrlési folyamat során.

Egyszerű kezelhetőség

A kávédarálón két forgó kapcsolós vezérlővel lett felszerelve. Az egyikkel beállíthatja az őrölt kávé kívánt konzisztenciáját - a durvától a finomig, a másikkal pedig kényelmesen szabályozhatja az őrölt kávé mennyiségét kettő és tíz csésze között. Összesen akár 15 különböző őrlési finomság állítható be. Lelje meg örömét egy hosszú americanoban vagy egy gyors csésze erős eszpresszóban.

Praktikus kiegészítőkkel egyszerű karbantartással

A rozsdamentes acél kialakítás hosszú élettartamot és könnyű karbantartást garantál. A Sencor alaptartozékokkal szerelte fel a kávédarálót, többek között egy nagy kávébab tartály, amely akár 380 g szemes kávé tárolását teszi lehetővé. Az edényhez tartozó speciális tömítéssel rendelkező fedő, tökéletesen zár, így nem párolog ki az aroma a szemekből. Az őrölt kávét automatikusan egy nagy kapacitású alsó tartályba kerül. Így Önnek csak egy mérőpohárra van szüksége, aminek köszönhetően meghatározhatja a szokásos őrölt kávé adagot egy vagy több csészére.
Kávédarálók

Műszaki paraméterek

Tárolókapacitás 350 g
Kijelző Nem
Őrlési rendszer Őrlőköves
Őrlési finomság beállítás Igen
Teljesítmény (W) 150 W
Magasság (cm) 36 cm
Szélesség (cm) 25 cm
Mélység (cm) 16,5 cm
Szín Ezüst
Tömeg 2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás