Olajradiátorok

SOH 3209WH Elektromos olajradiátor

  • 9 fűtőborda
  • Akár 2000 W teljesítmény
  • Túlmelegedés-védelem
32990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SOH 3209WH olajradiátor segítségével gyorsan és egyszerűen melegítheted fel a szoba hőmérsékletét. A 9 fűtőbordával rendelkező radiátort egy beépített forgó termosztát szabályozóval szerelték fel. Ez teszi lehetővé az általad kívánt szobahőmérséklet beállítását és fenntartását. Karbantartást nem igényel. Kompakt kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér, valamint a 4 felszerelt görgővel könnyen és egyszerűen szállítható.

3 különböző működési mód

A Sencor SOH 3209WH olajradiátor 3 különböző üzemmóddal, 3 különböző teljesítményszinttel áll rendelkezésedre. Az igényeid szerint választhatod ki, hogy magas /közepes vagy éppen alacsony üzemmódot szeretnél. Az üzemmódokhoz tartozó teljesítményszintek 800 / 1200 / 2000 W.  Az olajradiátor hőmérsékletét lehetőséged van beállítani a forgókapcsolók segítségével.

Szabadalmazott technológia

A szabadalmazott különálló fűtőszál technológia nagyobb hatékonyságot és alacsonyabb hőveszteséget biztosít, így akár 27%-kal nő a fűtési hatékonyság. A kiváló akkumuláló hatás garantálja a készülék kikapcsolása után még hosszan tartó hőhatást.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Az olajradiátor számos biztonsági funkcióval lett felszerelve, mint például a túlfűtés elleni védelem, amely során ha a készülék környezetében a hőmérséklet túllépi az 50 °C-t akkor az automatikusan kikapcsol. Ha esetleg a készülék felborulna, a beépített érzékelők azonnal leállítják a működést. További két hőbiztosíték garantálja számodra a biztonságos működést.

Ez a termék nem alkalmas fő fűtőeszközként való használatra.
Olajradiátorok

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 2 000 W
Beállítási fokozat 3
Magasság (cm) 64,2 cm
Szélesség (cm) 44 cm
Mélység (cm) 24 cm
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás