Olajradiátorok

SOH 3309BK Elektromos olajradiátor

  • 9 fűtőborda
  • Akár 2 000 W teljesítmény
  • Túlmelegedés-védelem
32990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SOH 3309BK olajradiátor segítségével gyorsan és egyszerűen melegítheti fel a szoba hőmérsékletét. A 9 fűtőbordával rendelkező radiátort egy beépített forgó termosztát szabályozóval szereltek fel. Ez teszi lehetővé az Ön által kívánt szobahőmérséklet beállítását és fenntartását. Karbantartást nem igényel. Kompakt kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér, valamint a 4 felszerelt görgővel könnyen és egyszerűen szállítható.

3 különböző működési mód

A Sencor SOH 3309BK olajradiátor 3 különböző üzemmóddal, 3 különböző teljesítményszinttel áll az Ön rendelkezésére. Az igényei szerint választhatja ki, hogy magas /közepes vagy éppen alacsony üzemmódot, az üzemmódokhoz tartozó teljesítményszintek pedig 800 / 1200 / 2000 W.  Az olajradiátor hőmérsékletét lehetősége van beállítani a forgókapcsolók segítségével.

Szabadalmazott technológia

A szabadalmazott különálló fűtőszál technológia nagyobb hatékonyságot és alacsonyabb hőveszteséget biztosít, így akár 27%-kal nő a fűtési hatékonyság. A kiváló akkumuláló hatás garantálja a készülék kikapcsolás után még hosszan tartó hőhatást.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Az olajradiátor számos biztonsági funkcióval lett felszerelve, mint a túlfűtés elleni védelem, amely a készülék környezetében a hőmérséklet túllépi az 50 °C-t akkor automatikusan kikapcsol. Ha esetleg a készülék felborulna, a beépített érzékelők azonnal leállítják a működést. További két hőbiztosíték garantálja Önnek a biztonságos működést.

Ez a termék nem alkalmas fő fűtőeszközként való használatra.
Olajradiátorok

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 2 000 W
Beállítási fokozat 3
Magasság (cm) 24 cm
Szélesség (cm) 64,2 cm
Mélység (cm) 44 cm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás