Olajradiátorok

SOH 6111BK Elektromos olajradiátor

  • 11 fűtőborda
  • Akár 2 300 W teljesítmény
  • 3 hőmérséklet beállítás
Archivált termék
Nem elérhető
A Sencor SOH 6111BK olajradiátor segítségével gyorsan és egyszerűen melegítheti fel a szoba hőmérsékletét. A 11 fűtőbordával rendelkező radiátort egy beépített LED kijelző megjelenő termosztát szabályozóval szereltek fel. Ez teszi lehetővé az Ön által kívánt szobahőmérséklet beállítását és fenntartását. Karbantartást nem igényel. Kompakt kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér, valamint a 4 felszerelt görgővel könnyen és egyszerűen szállítható.

4 különböző működési mód

A Sencor SOH 6111BK olajradiátor 4 különböző üzemmóddal, 3 különböző teljesítményszinttel áll az Ön rendelkezésére. Az igényei szerint választhatja ki, hogy magas /közepes / alacsony vagy éppen a takarékos üzemmódot választja, az üzemmódokhoz tartozó teljesítményszintek pedig 1000 / 1300 / 2300 W.
Az olajradiátor hőmérsékletét lehetősége van beállítani a nyomógombok vagy akár a távirányító segítségével is. A beállítási folyamat egyszerűen elvégezhető. A gyári alapértelmezett hőmérséklet szint 35 °C.

Gyerekzár

A gyerekzár bekapcsolásával a működtető panel lezáródik és így nem reagál a gombok nyomogatására. Ezzel megakadályozható, hogy a készülékkel a gyerekek játszanak vagy megváltoztassák a készülék beállításait.

Szabadalmazott technológia

A szabadalmazott különálló fűtőszál technológia nagyobb hatékonyságot és alacsonyabb hőveszteséget biztosít, így akár 27%-kal nő a fűtési hatékonyság. A kiváló akkumuláló hatás garantálja a készülék kikapcsolás után még hosszan tartó hőhatást.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Az olajradiátor számos biztonsági funkcióval lett felszerelve, mint a túlfűtés elleni védelem, amely a készülék környezetében a hőmérséklet túllépi az 50 °C-t akkor automatikusan kikapcsol. Ha esetleg a készülék felborulna, a beépített érzékelők azonnal leállítják a működést. További két hőbiztosíték garantálja Önnek a biztonságos működést.

Ez a termék nem alkalmas fő fűtőeszközként való használatra.
Olajradiátorok

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 2 300 W
Beállítási fokozat 3
Termosztát Igen
Magasság (cm) 64 cm
Szélesség (cm) 51,5 cm
Mélység (cm) 24,3 cm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás