Szeletelők

SFS 4050SS Elektromos szeletelő

  • Kivehető rozsdamentes szeletelő tárcsa (átmérő 190 mm)
  • Szeletvastagság szabályozó (1 és 15 mm között)
  • Levehető adagoló kocsi (190 × 162 mm)
1
/
3
Kivehető vágókorong
A higiénikus felhasználás és karbantartási munkálatok megkönnyítése érdekében, a rozsdamentes acélból készült – 190 mm átmérővel – rendelkező szeletelő korong kivehető.
2
/
3
Praktikus adagoló kocsi
Tervezéskor fontos szempont volt a biztonságos, egyben kényelmes használati élmény. A 155 x 82 mm nagyságú adagoló kocsi segítségével ez könnyen megvalósítható volt. Rögzít és véd egyben.
3
/
3
Állítható szelet vastagság
Minden élelmiszer más és más vastagságon az igazi. A forgógombos kapcsoló segítségével fokozatmentesen állíthatja a szelet vastagságot 1 és 15 mm között.
A Sencor SFS 4050SS szeletelő rozsdamentes acél vágókoronggal rendelkezik, amely egyszerű szeletelést tesz lehetővé, emellett levehető és cserélhető. Kiválaszthatja a kívánt vastagságot (1-15 mm), ujjvédővel és gyerekzárral ellátott részei pedig megakadályozzák a kellemetlen sérüléseket. Kivehető tálcával rendelkezik, így a kész szeleteket könnyedén összegyűjtheti. A gép alját csúszásgátlóval szerelték fel, hogy szeletelés közben is egyhelyben maradjon.

A vékony szeletektől a vastagig

Gyorsan és egyszerűen szeletelhet húst, kenyeret, gyümölcsöt és zöldségeket. Használja a vágásszélesség szabályozó tekerőgombot a penge 0 és 15 milliméter szélességtartománybeli mozgatásához. A kiváló minőségű penge finom és pontos szeletelést tesz lehetővé.

Segítünk a spórolásban

A nagyobb mennyiségben vagy darabokban történő vásárláskor egyrészt pénzt fog tudni megtakarítani, másrészt mindig a pont kívánt vastagságú sajt, hús, zöldség vagy gyümölcsszeletet fog tudni levágni. Tökéletes szeletek mindennap.

Praktikus egyben biztonságos segítség

A szeletelő egy kivehető adagoló kocsival lett felszerelve, mely minkét végpontban ütközővel lett kiegészítve. A csomag található tüskés élelmiszer nyomólap az élelmiszerek biztonságos, elmozdulás elleni rögzítését hivatott szolgálni. Természetesen a nagyobb méretű élelmiszerek szeletelése esetén a nyomólap könnyen levehető.

Egyszerű karbantartás

A rozsdamentes acél kialakítás garantálja a készülék gyors és higiénikus tisztántartását. A levehető tartozékok egyszerűen elmoshatók - kocsi, nyomólap, szeletelő tárcsa – akár a mosogatógépben is. A készüléket, pedig kikapcsolás és áramtalanítás után nedves törlőkendővel pillanatok alatt tisztára varázsolhatja.

Biztonság mindenekelőtt

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csomag tartalmaz egy speciális ujjvédőt is, ezzel is hozzájárulva a biztonságos működtetéshez. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.
Szeletelők

Műszaki paraméterek

Max. szelet szélesség 15 mm
Ujj védelem Igen
Impulzus működés Igen
Anyag Teljesen fémből
Sebességszabályozás Nem
Dönthető Igen
Teljesítmény (W) 150 W
Magasság (cm) 26,7 cm
Szélesség (cm) 37,2 cm
Mélység (cm) 23,5 cm
Szín Ezüst
Tömeg 4,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás