SVC 45/52 + LEMON Porzsák készlet

  • Eredeti Sencor tartozék 
5190 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A SENCOR porzsákos porszívók nemcsak A-osztályú minősítéssel rendelkeznek, hanem maximálisan higiénikus kezelést is biztosítanak. A készülékek porzsákjai nagy szűrőképességűek, könnyen és higiénikusan cserélhetők. A csomag tartalma 10 db egyszer használatos mikroszálas porzsák. A 1,5 literes maximális kapacitás mellett az antibakteriális és nedvességálló kivitel jellemzi. A kompakt szálstruktúrának köszönhetően tartós és szakadásálló, valamint segíti a levegő hatékony áramlását. A csomagban talál még 2 db mikro szűrőt is.

Kompatibilis a Sencor SVC 45 / 52 porszívókkal

Porszívó illatosító

A Sencor SVX Lemon Illatosító rudak ideálisak porzsákos és porzsák nélküli porszívókhoz egyaránt. Használatának köszönhetően porszívózáskor kellemes citrom illat keletkezik. Alkalmazása rendkívűl egyszerű, helyezzen 1 db illatosító rudat a porzsákba vagy a gyűjtőtartályba és már készen is van. Egy csomagolás 5 azonos illatú illatosító rudat tartalmaz.

Antibakteriális kivitel

A speciális szövet biológiailag semleges, a mikrobák nem szaporodnak el a zsákban. Meggátolja a baktériumok, penészgombák, és más mikroorganizmusok szaporodását, amelyek gyakran okoznak allergiát az érzékeny felhasználóknál.

Előnyök a hagyományos papírzsákokkal szemben

  • 2-szer hatékonyabb szűrés, kiváló levegő-áteresztési tulajdonságokkal
  • Jobban igazodik a szívókamra falához, és segíti a levegő hatékony áramlását
  • A porszívózás hatékonysága folyamatos, a porzsák a teljes feltöltődésig használható
  • 50 %-kal hosszabb élettartam

Sencor tartozék

A Sencor a készülékeit a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, valamint biztonságos és környezetbarát anyagok felhasználásával fejleszti és gyártja. A Sencor készülékek hosszú élettartalma érdekében, lehetőség szerint mindig csak eredeti Sencor tartozékok használj!
Porszívó és takarító tartozékok

Műszaki paraméterek

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás