SVC 900 Textil porzsák

  • Eredeti Sencor tartozék
2590 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A SENCOR porzsákos porszívók nemcsak A-osztályú minősítéssel rendelkeznek, hanem maximálisan higiénikus kezelést is biztosítanak. A készülékek porzsákjai nagy szűrőképességűek, könnyen és higiénikusan cserélhetők. Lehetőség van a textil porzsákok mosására, tisztítására. 3,0 literes kapacitással rendelkezik, és kialakításra került egy retesz a porzsák pormentes és higiénikus ürítéséhez. A csomagolás tartalma 1 db porzsák.

Kompatibilis a Sencor SVC 900 modellekkel

 
Minden SENCOR porszívó garantáltan magas hatékonyságú, precízen tervezett és piacvezető az egészségügyi szabványok terén is. A felhasznált anyagok, az egyedülálló gyártási folyamatok és a szabadalmaztatott technológiák garantálják azt a kimagasló használati értéket, amitől termékeink világszerte népszerűek.

Sencor tartozék

A Sencor a készülékeit a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, valamint biztonságos és környezetbarát anyagok felhasználásával fejleszti és gyártja. A Sencor készülékek hosszú élettartalma érdekében, lehetőség szerint mindig csak eredeti Sencor tartozékok használjon!
Porszívóz és takarító tarozékok

Műszaki paraméterek

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás