Karos eszpresszó kávéfőzők

SES 4050SS Karos kávéfőző

  • Akár 20 bar nyomás a kitűnő kávéhoz
  • Bojler, Thermoblock fűtőrendszerrel
  • Nagyon gyors előmelegítés
Archivált termék
Nem elérhető
1
/
3
Prémium design
A készülék borítása a rozsdamentes acél és a prémium fekete szín kombinációjából készült. Szinte bármilyen stílusú konyha ékessége lehet.
2
/
3
Krémes, habos italok egyszerűen
A beépített tejhabosító rendszer segítségével, könnyen és egyszerűen készíthet latté-t vagy cappuccino-t. A kivehető tejtartálynak köszönhetően, rendkívül egyszerűen tisztítható.
3
/
3
Az érintés ereje
 
Csupán egyetlen érintésébe kerül és már is élvezheti az eszpresszó, dupla eszpresszó, cappuccino vagy latté fenséges ízét és illatát. 
A Sencor SES 4050SS egy kiváló karos kávéfőző gép, melynek segítségével akár 20 bar nyomás mellett készítheti el kedvenc eszpresszóját. Az átlátszó tejtároló és a kivehető tejhabosító rendszernek köszönhetően, egy gombnyomással készíthet Cappuccinot vagy lattét. A fűtött csészetartó a csésze előmelegítéséért, csészeméret memória funkció és az extra hely a nagy csészéknek kellemes extrák a kávéfőzőhöz. Az 1,4 literes víztartály biztosítja a kávéfőzéshez szükséges friss vizet.

Előre beállított programok

Szeretne inni egy ízletes Cappuccino-t, mielőtt dolgozni menne? Nincs probléma! A beépített tejtartóval rendelkező kávéfőző tökéletes tejhabot állít elő a Latté vagy Cappuccino készítéséhez. Egyéb programjai közé tartozik az Espresso vagy a Double Espresso az erős kávé rajongók számára.

20 bar nyomás tökéletes kávéízért​

A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás. És mi teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávégyártásban? Az őrölt kávé és az előfőzés megfelelő összenyomása sok összetevőt szabadít fel a kávéból, amelyek az eszpresszót tökéletes illatú és ízléses csésze kávévá teszik. Az előfőzés alacsony nyomáson megy végbe, ami a kávé duzzanatát okozza, majd teljes nyomás alatt forró víz kezd folyni a kávén.

A Thermoblock rendszer biztosítja az ideális vízhőmérsékletet

A vízhőmérséklete is fontos szempont a kávéfőzés esetén. Az espresso készítéséhez ideális hőmérséklet 90 ° C. A Thermoblock fűtőrendszer szabályozza az optimális vízhőmérsékletet, hogy a kávé mindig a legjobb legyen.

Egyszerű kezelhetőség

A kávéfőző kezelése egyszerű. Működtetése szinte egyetlen gomb megnyomásával történik, és a főzőséi folyamat elindul, így néhány másodperc alatt elkészíthet egy szuper csésze kávét. Nagy segítséget fog jelenteni a mérőpohár, melynek köszönhetően mindig ideális mennyiségű kávét tud elhelyezni. A kávétömörítő tamper segítségével a kávét egyszerűen egyenítheti ki, nyomhatja össze, hogy készen álljon a kávéfőzésre.
Karos eszpresszó kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Nyomás 20 bar
Eszpresszó típus Karos
Kijelző Nem
Forró víz funkció Igen
Forgatható gőzfúvóka Nem
Auto-cappuccino Igen
Csészemelegítő Igen
Aroma rendszer
Kapszula felhasználás Nem
Víztartály kapacitása 1,4 l
Kávédaráló Nem
Őrölt kávé használata Igen
Automatikus ölbítés Nem
Automatikus vízkőtelenítés Igen
Teljesítmény (W) 1 450 W
Magasság (cm) 35,5 cm
Szélesség (cm) 30,9 cm
Mélység (cm) 22,9 cm
Szín Rozsdamentes acél
Tömeg 4,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás