Automata kávéfőzők

SES 9200CH Automata Kávéfőző

  • Egyszerűen kezelhető
  • Beállítható kávéerősség (7 g, 8 g, 10 g)
  • Érintőgombos színes LED panel
166 990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
4
Sencor automata esszpresszó kávéfőző
Kialakításával és műszaki tervezésével minden szükséges folyamatot biztosít egy teljes értékű, ízletes Espresso elkészítéséhez. A SES 9200CH automata kávéfőző, 180 mm széles vékony kialakítással és 1,1 literes víztartállyal lett felszerelve.
2
/
4
Egy krémes latté vagy egy habos cappuccino
A SES 9200CH ízletes mikró buborékos tejhab készítésre alkalmas. A csomag részét képező tritánból készült tejtartálynak köszönhetően kávéházi minőségű latte vagy akár cappuccino is elkészíthető, könnyen és egyszerűen.
3
/
4
Különböző programok egy érintésre
Csak egy ujjra van szüksége az érintőképernyős LED-kijelzős vezérlésnek köszönhetően. Az ikonok mindegyike pontosan oda vezetnek, amit Ön szeretne, és szinte néhány másodpercen belül élvezheti is az ízletes kávé különlegességeket.  
4
/
4
Az őrlés művészete
A Sencor a SES 9200CH automata kávéfőzőt 5 különböző erősségű darálási fokozattal szerelte fel. A kávészemeket egy rozsdamentes acéldaráló fej segítségével darálja, ennek köszönhetően megőrzi a maximális aromát. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb fokozatot!

A Sencor SES 9200CH egy automata kávéfőző színes LED panellel és érintős gombokkal az egyszerű kezelés érdekében. Akár 19 bar nyomásra is képes a tökéletes kávé íz elérése érdekében. Egy érintéssel ízletes latte és krémes cappuccino készíthető mikro tejhabbal. A kávéfőzőhöz Tritan tartályt jár, amelyek tejre vagy egyéb növényi italok tárolására alkalmasak. A tartályok hűtőben tarthatók. A kávéfőző nagyon elegáns, karcsú és kompakt méretű mindössze 180 mm széles, így konyhája díszévé válik. Az 1,1 literes víztartály biztosítja a gondtalan kávéfőzés lehetőségét.

Kávéfőzési programok széles skálája

A Sencor számos praktikus programmal szerelte fel a kávéfőzőt, amelyekkel kiváló kávéházi minőségű kávét készíthet. A mikro buborékos tejhabhoz készítéséhez tritán tejtartály biztosít, így remek krémes tejeskávé, latté és cappuccino készíthető. Még a fekete kávé szerelmesei is megtalálják kedvükre valót az Espresso és Lungo programokkal. Egyetlen érintés elegendő egy tökéletesen átgondolt folyamat elindításához, nemcsak a kávéitalok széles választékához, hanem a melegvíz funkcióval rendelkező teához vagy Americano-hoz is.

Kávé készítése akár 19 Bar nyomással

A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás, a 19 bar. És mi teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávégyártásban? Az őrölt kávé és az előfőzés megfelelő összenyomása sok összetevőt szabadít fel a kávéból, amelyek az eszpresszót tökéletes illatú és ízléses csésze kávévá teszik. Az előfőzés alacsony nyomáson megy végbe, ami a kávé duzzanatát okozza, majd teljes nyomás alatt forró víz kezd folyni a kávén.

Kávé őrlés művészete

Az espresso tökéletes ízének másik fontos pontja a frissen őrölt kávé. A Sencor automata kávéfőzője öt különböző fokozattal működő rozsdamentes acél darálóval lett felszerelve, amivel egyszerűen beállíthatja az Ön igényei szerint megfelelő méretű őrleményt. A legjobb az arany középút, sem túl sok, sem túl kevés, így a végeredmény egy ízletes és picit "tejszínes" csésze kávé. A kávétartályba akár 150 g friss kávét tud elhelyezni, a praktikus fedő megakadályozza a kávészemek tárolása miatti minőségi romlását.

A kávé őrlemény súlya a tökéletes ízvilágért

Nem csak a megfelelő őrlemény befolyásolja a tökéletes kávéízt. A Sencor lehetővé tette, a kívánt őrlemény súlyának beállításának lehetőségét, így 7, 8 és 10 g közül választhatja ki Ön a kávéjának erősségét, intenzitását. Röviden, válassza ki a 10 g-os készítményt, és elkészíthet egy erős eszpresszót, amely méltó minden igazi kávérajongóhoz.

Csak egy gombnyomásra van szüksége az érintőképernyős LED-kijelző vezérléséhez

Csak egy érintés szükséges az induláshoz! Az érintőképernyős színes LED-vezérlés elegáns, tiszta és intuitív! Elindíthatja az Espresso-t és a Lungo-t egyetlen gombnyomással. A melegvíz funkciót akkor is értékelni fogja, ha Americano-t vagy teát készít. Fontos jellemző az állítható magasságú kávé / víz kifolyó nagyobb és kisebb csészékhez egyaránt, valamint a meg kell említeni a csésze megvilágítási funkciót is.

A Thermoblock rendszer ellenőrzi a helyes vízhőmérsékletet

A vízhőmérséklete is fontos szempont a kávéfőzés esetén. Az eszpresszó készítéséhez ideális hőmérséklet 90 ° C. A Thermoblock fűtőrendszer szabályozza az optimális vízhőmérsékletet, hogy a kávé mindig a legjobb legyen.

Automatikus figyelmeztetések

A működést segítő figyelmeztetések, minden esetben külön ikonok segítségével jelzik Ön részére amikor a víztartályból elfogyott a víz, kifogyott a szemeskávé vagy ha megtelt a zacc tartály. De külön ikon figyelmezteti az időszakos rendszer tisztításra is, amely a beépített öntisztító funkció segítségével egyszerűen elvégezhető.

Automata kávéfőzők

Műszaki paraméterek

Nyomás 19 bar
Eszpresszó típus Automata
Kijelző Igen
Forró víz funkció Igen
Auto-cappuccino Igen
Csészemelegítő Nem
Aroma rendszer Nem
Víztartály kapacitása 1,1 l
Kávédaráló Igen
Automatikus ölbítés Igen
Automatikus vízkőtelenítés Igen
Teljesítmény (W) 1 470 W
Magasság (cm) 31,5 cm
Szélesség (cm) 18 cm
Mélység (cm) 41 cm
Szín Ezüst
Tömeg 8,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet

Tartozékok

Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás