Fül-, fejhallgatók

SEP 636WH Fejhallgató

  • 40 mm hangszórók
  • Frekvencia átvitel 20 Hz - 20 kHz
  • 1,2 m hosszúságú kábel 
A Sencor SEP 636 egy stílusos és kényelmes On-Ear fejhallgató. Kifejezetten hosszas zenehallgatáshoz vagy irodai használatra tervezték. A fejhallgató teljesen platformfüggetlen, így kompatibilis minden okostelefonnal (pl. Apple iOS, Android) és számítógéppel, amely rendelkezik 3,5 mm jack csatlakozóval. A fülpárnák műbőrrel vannak bélelve, így maximális kényelmet nyújtanak a viselőjének.

Zárt rendszerű kialakítás

A zárt rendszerű fejhallgatók egyedülálló előnye, hogy hatékonyan szűrik ki a külső zajokat, és nem engedik bejutni a hangokat a környezetből. Ez különösen ideális választás, ha feszesebb, dinamikusabb hangzást keres, erőteljes basszusokkal. A zárt fejhallgatók izolációja biztosítja, hogy csak a zene vagy az audió tartalomra koncentrálhasson, anélkül, hogy zavaró háttérzajok lennének jelen.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A Sencor SEP 636 fejhallgató két kiváló minőségű 40 mm átmérőjű hangszóróval rendelkezik, amelyek garantálják az optimális hangzást. Az ellenállás értéke 32 ohm, és a működési frekvenciatartomány 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed. Emellett a fejhallgató érzékenysége is kiemelkedő, 100 dB értékkel rendelkezik. A 120 cm hosszú kábel egy standard Ø 3,5 mm jack csatlakozóval van ellátva, így kompatibilis minden szabványos audio eszközzel.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Jack csatlakozó 3,5 mm
Mikrofon Nem
Kialakítás típusa Zárt
Impedancia 32 Ohm
Jeltovábbítás KÁBEL
Érzékenység 100 dB
Kábelhosszúság 1,2 m
Frekvenciatartomány 20 HZ - 20 KHZ
Driverek száma 1
Meghajtó átmérője 40 mm
Tömeg 189 g
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás