Rádiós magnók

SPT 4700 Rádiós magnó

  • Kimeneti teljesítmény 12 W RMS (2 x 6 W)
  • CD-R / RW, Bluetooth, SD, MP3 és USB
  • Távvezérlés
37990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab

A Sencor SPT 4700 rádiós magnó lehetőséget nyújt kedvenc slágereinek hallgatására Bluetooth kapcsolaton, USB és AUX csatlakozón keresztül. Emellett az audio CD-k lejátszása is lehetséges a magnó segítségével, valamint különböző rádióállomásokat is hallgathat a beépített FM tunerrel. A gazdag hangzásvilágot két hangfal és a beépített hangszínszabályzó biztosítja. A távirányító és az LCD kijelző pedig kényelmes vezérlést biztosít. A beépített óra funkcióval az időzített működés is beállítható, és akár kedvenc dalokra is ébredhet minden reggel, hogy jól induljon a nap.

Bluetooth technológia

A rövid hatótávolságú, vezetéknélküli adatcserére szolgáló nyílt szabvány rendkívül praktikus. Könnyedén létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot okos eszközei között, és mindezt minimális energiafelhasználással teheti meg.

A ritmus erejével

Az akár 12 W (2x 6 W) elérhető teljesítményt két aktív hangfal biztosítja, amelyek lenyűgöző hangzást nyújtanak. Az 4 ohm impedancia és a 65 Hz - 18,5 kHz frekvenciatartomány lehetővé teszi a részletek gazdag átadását és a tiszta hangzást. A torzítás mértéke pedig kevesebb, mint ≤ 0,5 % (1 kHz 1 W), így a hangok valósághűen és torzítás nélkül szólnak. A beépített hangszínszabályozók segítségével pedig testre szabhatja a hangzást a saját ízlése szerint.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4.0 technológia biztosítja, amely akár 15 m hatótávolságon belül működik. A készüléken megtalálhatóak a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozók, így könnyedén csatlakoztathat más eszközöket is. Emellett az USB pendrive-okat is használhatja a magnóhoz, hogy egyszerűen lejátszhassa a tárolt zenéit. Nem csak ezek a csatlakozók állnak rendelkezésére, hanem a memóriakártyát is kezelheti a készülék, így a zenéi mindig kéznél lehetnek.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legnépszerűbb rádióvevő, amely széles körben elterjedt. Működése a 87,5 és 108 MHz közötti frekvenciasávon zajlik. A készülék kihúzható antenna rendelkezik, amely könnyebb tárolást tesz lehetővé. Az hosszabb antennák általában jobb vételt biztosítanak. Emellett a készülék 40 programhellyel rendelkezik, amelyekre kedvenc állomásait rögzítheti.

Technikai információk

  • Méretek: 389 x 142 x 227 mm
  • Súly: 2,0 kg
     
Rádiós magnók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 40
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
Mechanika CD
Kártya foglalat Nem
Teljesítmény (RMS) 12 W
Mélyhangkiemelés
Távirányító Igen
Audió bemenet Igen
USB Igen
Magasság (cm) 14,2 cm
Szélesség (cm) 38,9 cm
Mélység (cm) 22,7 cm
Szín Fekete
Tömeg 2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Alkáli elem 1,5 V D
SBA LR20 1BP D
Alkáli elem 1,5 V D
1,5 V D LR20 alkáli elem / 1 db-os kiszerelés / Alkáli kivitel 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás