Rádiós magnók

SPT 4700 Rádiós magnó

  • Kimeneti teljesítmény 12 W RMS (2 x 6 W)
  • CD-R / RW, Bluetooth, SD, MP3 és USB
  • Távvezérlés

A Sencor SPT 4700 rádiós magnóval lehetősége nyílik Bluetooth kapcsolaton, vagy USB és AUX csatlakozón keresztül kedvenc slágerei meghallgatására. Továbbá a magnó segítségével az audio CD-ket is le lehet játszani, illetve a beépített FM tunernek köszönhetően különböző rádióállomásokat lehet hallgatni. A gazdag hangzásvilágot 2 hangfal és a beépített hangszínszabályzó biztosítja. A kényelmes vezérelhetőségről a távirányító és az LCD kijelző gondoskodik. A beépített óra funkciónak köszönhetően, időzítheti is a készülék működését, de akár kedvenc dallamaira is ébredhet minden reggel, hogy jól kezdődjön minden nap.

Bluetooth technológia

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

A ritmus erejével

Az akár 12 W (2x 6 W) elérhető teljesítményt 2 aktív biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 65 Hz – 18,5 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 0,5 % (1 kHz 1 W). Természetesen a hangszínszabályozók sem hiányozhatnak. 

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4.0 technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozókat is, valamint az USB pendrive is működtethető róla. A magnó képes kezelni a memóriakártyát is.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 40 programhely biztosított kedvenc állomásainak rögzítésére. A jobb vételt a kihúzható antenna biztosítja.

Technikai információk

  • Méretek: 389 x 142 x 227 mm
  • Súly: 2,0 kg
     
Rádiós magnók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 40
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
Mechanika CD
Kártya foglalat Nem
Teljesítmény (RMS) 12 W
Mélyhangkiemelés
Távirányító Igen
Audió bemenet Igen
USB Igen
Magasság 14,2 cm
Szélesség 38,9 cm
Mélység 22,7 cm
Szín Fekete
Tömeg 2 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat /EN/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás