Rádiós magnók

SPT 3600 BR Rádiós magnó

  • Kimeneti teljesítmény 5 W RMS (2 x 2,5 W)
  • A következőket játssza le: CD-R / RW, Bluetooth, MP3 és USB
  • LCD kijelző

A Sencor SPT 3600 rádiós magnóval lehetősége nyílik Bluetooth kapcsolaton, vagy USB és AUX csatlakozón keresztül kedvenc slágerei meghallgatására. Továbbá a magnó segítségével az audio CD-ket is le lehet játszani, illetve a beépített FM tunernek köszönhetően különböző rádióállomásokat lehet hallgatni. A gazdag hangzásvilágot 2 hangfal biztosítja. A beépített óra funkciónak köszönhetően, időzítheti is a készülék működését, amit az LCD kijelző segítségével követhet nyomon.

Bluetooth technológia

Egy rövid hatótávolságú, adatcseréhez használt, nyílt, vezetéknélküli szabvány. Használatával különböző okos eszközök között automatikusan létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. Működtetéséhez minimális energia igényre van szükség.

A ritmus erejével

Az akár 5 W (2x 2,5 W) elérhető teljesítményt 2 aktív biztosítja. Az impedancia érték 4 ohm a frekvencia tartomány 65 Hz – 18,5 kHz. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 1,5 % (1 kHz 1 W).

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5.0 technológia biztosítja 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálja a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozó is, valamint az USB pendrive is működtethető róla. A rég elfeledett CD lemezek sem jelentenek problémát.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 40 programhely biztosított kedvenc állomásainak rögzítésére. A jobb vételt a kihúzható antenna biztosítja.

Technikai információk

  • Méretek: 234 x 248 x 132 mm
  • Súly: 1,09 kg
  • Tápellátás: C / LR14 típusú / AC 100-240 V, 50/60 Hz vagy 6 x1,5V elem (nem a csomag része)
  • Fogyasztás: 18 W
Rádiós magnók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 40
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
Mechanika CD
Teljesítmény (RMS) 5 W
Távirányító Nem
USB Igen
Magasság 24,8 cm
Szélesség 23,4 cm
Mélység 13,2 cm
Tömeg 1,09 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás