Rádiós magnók

SPT 3600 BR Rádiós magnó

  • Kimeneti teljesítmény 5 W RMS (2 x 2,5 W)
  • A következőket játssza le: CD-R / RW, Bluetooth, MP3 és USB
  • LCD kijelző

A Sencor SPT 3600 rádiós magnóval könnyedén élvezheti kedvenc zenéit. A Bluetooth kapcsolat, az USB és az AUX csatlakozók segítségével könnyedén csatlakoztathat más eszközöket is a magnóhoz. Emellett lehetősége van audio CD-k lejátszására is, így élvezheti a hagyományos zenehallgatás élményét. A beépített FM tuner lehetővé teszi különböző rádióállomások hallgatását. A két hangfal gazdag hangzásvilágot biztosít, így mély és tiszta hangokat élvezhet. A beépített óra funkció lehetővé teszi a készülék időzített működését, amit könnyedén követhet nyomon az LCD kijelző segítségével.

Bluetooth technológia

Az rövid hatótávolságú, vezetéknélküli adatcserére szolgáló nyílt szabvány rendkívül praktikus. Könnyedén létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot okos eszközei között, és mindezt minimális energiafelhasználással teheti meg.

A ritmus erejével

Az akár 5 W (2x 2,5 W) teljesítménnyel rendelkező hangszóróval garantáltan élvezheti a kiváló hangzást. A két aktív hangszóró biztosítja az optimális hangminőséget, így minden zeneszám tiszta és részletgazdag hangokban szólal meg. Az 4 ohmos impedancia és a 65 Hz - 18,5 kHz frekvenciatartomány lehetővé teszi a széleskörű hangreprodukciót. A torzítás mértéke kevesebb, mint ≤ 1,5 % (1 kHz 1 W), így zavartalanul élvezheti a zenei élményt.

Csatlakoztatás gyorsan és egyszerűen

A legújabb Bluetooth Audio 5.0 technológia révén a hangszóró könnyedén és gyorsan kapcsolódik vezeték nélkül más eszközökhöz akár 15 m hatótávolságon belül. A készüléken megtalálható a hagyományos 3,5 mm csatlakozó is, így lehetőség van más eszközök hozzácsatlakoztatására is. Az USB pendrive használatával könnyedén lejátszhatja a kedvenc zenéit. Emellett a magnó képes kezelni a régi CD lemezeket is, így felidézheti a nosztalgikus hangulatot.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER

Az FM tuner a legszélesebb körben használt rádióvevő. 87,5 és 108 MHz közötti frekvencián működik. A kihúzható antenna könnyebb tárolást biztosít, ezen felül pedig általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így jobb vételt garantál. 40 programhely biztosított kedvenc állomásainak rögzítésére. A jobb vételt a kihúzható antenna biztosítja.

Technikai információk

  • Méretek: 234 x 248 x 132 mm
  • Súly: 1,09 kg
  • Tápellátás: C / LR14 típusú / AC 100-240 V, 50/60 Hz vagy 6 x1,5V elem (nem a csomag része)
  • Fogyasztás: 18 W
Rádiós magnók

Műszaki paraméterek

FM tuner DIGITÁLIS
FM előbeállítások száma 40
DAB+ Nem
MP3 támogatás Igen
Mechanika CD
Teljesítmény (RMS) 5 W
Távirányító Nem
USB Igen
Magasság (cm) 24,8 cm
Szélesség (cm) 23,4 cm
Mélység (cm) 13,2 cm
Tömeg 1,09 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás