Fül-, fejhallgatók

SEP 570BT Mikrofonnal rendelkező vezeték nélküli sport TWS fülhallgató

  • Magas minőségű fülhallgatók
  • Érintésvezérlés
  • Kényelmes futás közben
12990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
Élje át az ultimatív szabadságot futás közben a Sencor SEP 570BT TWS fülhallgatóinkkal. A fejlett Bluetooth 5.3 verziójú technológiának köszönhetően stabil és problémamentes kapcsolatot élvezhet mindenféle korlátok nélkül. Az akkumulátorállapotot kijelzővel ellátott töltőtok segítségével tökéletesen ellenőrizheti, így mindig teljes energiával indulhat útnak. Ráadásul vezeték nélküli töltési lehetőséggel az előkészületek még egyszerűbbek. Mindössze 1,5 óra töltés akár 8 órányi folyamatos lejátszást biztosít. Semmi sem akadályozza majd az úton a sportbeli sikerek felé.

TWS TECHNOLÓGIA

A True Wireless Stereo (TWS) technológia forradalmi lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi, hogy két apró, fülbe illeszthető headsettel valósághű, szinkronizált és késleltetésmentes sztereó hangzást élvezhessen. A headsetek közötti vezeték nélküli kapcsolat segítségével a bal és jobb hangcsatornák egyszerre és kivételes minőségben szólalhatnak meg.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA

A Sencor SEP 570BT fülhallgató a Bluetooth Audio 5.3 verzióját alkalmazza az adatátvitelre. Ez a rövid hatótávolságú, nyílt, vezeték nélküli szabvány lehetővé teszi a különböző okos eszközök közötti automatikus, kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot. A fülhallgató energiatakarékos működése minimális energiaigényt jelent, így hosszabb használatot biztosít. A készülékek közötti maximális hatótávolság 10 méter, és a vezeték nélküli adatátvitel maximális értéke 2,5 mW a 2,4 GHz - 2,485 GHz frekvenciasávban.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A Sencor SEP 570BT fülhallgató két 10 mm átmérőjű hangszóróval rendelkezik, amelyeknek az impedancia értéke 32 ohm. A hangszórók működési frekvencia tartománya 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed. A fülhallgató érzékenysége 102 dB, és a beépített mikrofon érzékenysége -47 dB.

Beépített akkumulátor

A Sencor SEP 570BT fülhallgató teljes működését egy 2x 55 mAh kapacitású fülhallgató akkumulátor és egy 500 mAh kapacitású dokkoló akkumulátor biztosítja. Mindkét akkumulátor könnyedén tölthető USB-C csatlakozón és vezeték nélküli töltőn keresztül. A teljes feltöltött állapotban az akkumulátor kapacitása akár 8 órányi zenehallgatást vagy beszélgetést tesz lehetővé. A fülhallgatók és a dokkoló akkumulátor készenléti ideje is kiváló, akár 30 nap is lehet, és mindössze 1,5 óra alatt tölthetők fel.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Mikrofon Integrált
Vezeték nélküli töltés
Bluetooth verzió 5.3
Impedancia 32 Ohm
Érzékenység 102 dB
Frekvenciatartomány 20HZ-20KHZ
Meghajtó átmérője 10 mm
Jeltartomány 10 m
Lejátszási idő 8 h
Töltési idő 1,5 h
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 55 mAh
Dokkoló akkumulátor kapacitása 500 mAh
Kialakítás típusa Fülbe helyezhető
Jeltovábbítás BLUETOOTH
Driverek száma 2
Vezérlés típusa Dotykové
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás