Fül-, fejhallgatók

SEP 629 Fejhallgató headset

  • Modern megjelenés
  • Kényelmes műbőr bélés
  • 2,2 m hosszúságú kábel
4990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
A Sencor SEP 629 egy On-Ear sztereó zárt rendszerű fejhallgató, amely tökéletes választás hosszú zenehallgatáshoz vagy irodai, ügyfélszolgálati felhasználáshoz. Ez a fejhallgató teljesen platformfüggetlen, kompatibilis minden okostelefonnal (Apple iOS, Android) és számítógéppel, amely rendelkezik 3,5 mm jack csatlakozóval. A műbőrrel bélelt fülpárnák biztosítják a maximális kényelmet.

Zárt rendszerű kialakítás

A zárt rendszerű fejhallgatók egyedülálló előnye, hogy hatékonyan szűrik ki a külső zajokat, és nem engedik bejutni a hangokat a környezetből. Ez különösen ideális választás, ha feszesebb, dinamikusabb hangzást keres, erőteljes basszusokkal. A zárt fejhallgatók izolációja biztosítja, hogy csak a zene vagy az audió tartalomra koncentrálhasson, anélkül, hogy zavaró háttérzajok lennének jelen.

FEJ-, ÉS FÜLHALLGATÓK BEJÁRATÁSA

Szinte az összes fej-, és fülhallgatóra igaz, hogy az elvárt zenei élmény eléréséhez be kell járatni. A kialakításukból adódóan nagyrészt membránosak, amit egy tekercs és egy mágnes egymáshoz való viszonya mozgat. A tökéletes hangzáshoz, úgymond össze kell csiszolódniuk. Ehhez nem kell mást tennie, mint normál hangerőn hallgatja a különböző zeneszámokat. A tapasztalatok szerint kb. 30 -40 óra szükséges a tökéletes hangzás elérésére.

Tökéletes hangzás

A Sencor SEP 629 fejhallgató rendkívül kiváló hangzást biztosít a két 40 mm átmérővel rendelkező hangszórójának köszönhetően. Az 32 ohm impedancia és a 20 Hz - 20KHz működési frekvencia tartomány pedig tovább fokozza a hangminőséget. A fejhallgató érzékenysége 106 dB, így részletgazdag és élvezetes zenehallgatási élményt nyújt. Emellett a fejhallgatóhoz tartozó mikrofon -42dB érzékenységgel rendelkezik, így kristálytiszta hangvételt tesz lehetővé. A 220 cm hosszúságú kábel teljesen szabványos Ø 3,5 mm jack csatlakozóval van felszerelve, így könnyen csatlakoztatható bármilyen kompatibilis eszközhöz.
Fül-, fejhallgatók

Műszaki paraméterek

Csatlakozás JACK 3,5mm
Jack csatlakozó 3,5 mm
Mikrofon Igen
Connector JACK 3,5mm
Jeltovábbítás KÁBEL
Hangerőszabályozó Nem
Kábelhosszúság 2,2 m
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás