Elektromos Konvektorok

SCF 2001 Elektromos Konvektor

  • 3 fűtési szint
  • Folyamatos hőmérsékletszabályozó termosztáttal
  • Jelző fény
15990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SCF 2001 egy elektromos konvektor, amelynek maximális teljesítménye akár 2000 W. Három választható fűtési teljesítmény szinttel, folyamatos hőmérsékletszabályozó termosztáttal és bekapcsolást jelző fénnyel lett felszerelve. A beépített ventilátor a gyorsabb hőterjedést és a túlhevülés elleni védelmet biztosítja.

3 teljesítményszint

A Sencor SCF 2100 elektromos konvektor 3 különböző teljesítményszinttel áll az Ön rendelkezésére. Az igényei szerint választhatja ki, hogy magas, közepes vagy éppen alacsony üzemmódot választja, az üzemmódokhoz tartozó teljesítményszintek pedig 750W / 1250W / 2000 W. 

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Ezért számos biztonsági funkció került beépítésre az elektromos konvektorainkba.  Két különböző hőkapcsoló van beépítve egy visszakapcsolható és egy kiolvadó hőkapcsoló. Az esetlegesen felborulás esetén azonnal kikapcsol a készülék. Az elektromos konvektort rögzítheti a falra, de a a csomag tartalmát képező lábakon is stabil használható.
Elektromos Konvektorok

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 2 000 W
Beállítási fokozat 3
Termosztát Igen
Felborulás jelző Nem
Ventilátor Igen
Magasság (cm) 49,5 cm
Szélesség (cm) 68 cm
Mélység (cm) 20 cm
Szín Fekete - Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás