Elektromos Konvektorok

SCF 2003 Elektromos Konvektor

  • 3 fűtési szint
  • Folyamatos hőmérsékletszabályzás termosztáttal
  • Bekapcsolást jelző fény
12990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SCF 2003 egy elektromos konvektor, amelynek maximális teljesítménye akár 2000 W. Három választható fűtési teljesítmény szinttel, folyamatos hőmérsékletszabályozó termosztáttal és bekapcsolást jelző fénnyel lett felszerelve. Túlhevülés elleni védelemmel ellátott készülék.

3 teljesítményszint

A Sencor SCF 2003 elektromos konvektor 3 különböző teljesítményszinttel áll az Ön rendelkezésére. Az igényei szerint választhatja ki, hogy magas, közepes vagy éppen alacsony üzemmódot választja, az üzemmódokhoz tartozó teljesítményszintek pedig 750W / 1250W / 2000 W.  Az olajradiátor hőmérsékletét lehetősége van beállítani a fokozatmentesen állítható termosztátnak segítségével.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Ezért számos biztonsági funkció került beépítésre az elektromos konvektorainkba.  Két különböző hőkapcsoló van beépítve egy visszakapcsolható és egy kiolvadó hőkapcsoló. Az esetlegesen felborulás esetén azonnal kikapcsol a készülék. Az elektromos konvektort rögzítheti a falra, de a a csomag tartalmát képező lábakon is stabil használható.
Elektromos Konvektorok

Műszaki paraméterek

Maximális teljesítmény 2 000 W
Beállítási fokozat 3
Termosztát Igen
Felborulás jelző Nem
Ventilátor Nem
Falra rögzítés Nem
Magasság (cm) 44 cm
Szélesség (cm) 63 cm
Mélység (cm) 14 cm
Szín Fehér

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás