Elektromos Konvektorok

SCF 4201BK Elektromos konvektor

  • IP24 védettség
  • Mobiltelefonra telepített alkalmazásból Wi-Fi-n keresztül működtethető
  • Egy hétre beállítható időkapcsoló
Archivált termék
Nem elérhető
1
/
5
Ismerje meg a Sencor elektromos konvektorját
Nincs többé hideg kéz vagy láb. A Sencor SCF 4201BK termikus konvektornak a legfőbb feladata, hogy kellemes meleg érzést keltsen, akkor amikor csak Önnek szüksége van rá.
2
/
5
Vezérlés mobil alkalmazáson keresztül
A távirányítóval közvetlenül a kanapéról irányítható, de a Sencor TuyaSmart mobilalkalmazásnak köszönhetően már otthon se kell lenni az irányításhoz. A mobilalkalmazás teljes körű vezérlést tesz lehetővé akár otthonon kívül, mindössze adatkapcsolatra van szüksége a telefonon.
3
/
5
Gyors felmelegedés
A Sencor fejlesztői egy modern technológiát alkalmazva egy "X" alakú alumínium fűtőelemet helyeztek a készülékbe, ami villámgyorsan felmelegszik és egyben nagyon gazdaságos is. Két különböző üzemmód áll a rendelkezésére 750 és 1500 W között.
4
/
5
Időzítő és késleltetett indítási funkció
Biztosak vagyunk benne, hogy a számos praktikus funkcióval elégedett lesz. Beállíthatja a fűtési ciklus hosszúságát vagy akár megadhatja az elindítás idejét is. Az időzítő funkció esetén az beépített LCD kijelzőn vagy akár a mobilalkalmazás segítségével nyomon követheti a hátralévő időt.
5
/
5
Biztonságos működés
A kialakításának köszönhetően a készülék akár a falra is szerelhető, de használhatja a földön is, így a kerekek segítségével egyszerűen mozgatható. A hőbiztosíték megakadályozza a túlmelegedést és automatikusan lekapcsol, ha a készülék esetlegesen felborul.

A Sencor SCF 4201BK egy elektromos üveg hősugárzó digitális működtetési lehetőséggel, amelynek maximális teljesítménye akár 1500 W. Két választható fűtési teljesítmény szinttel, folyamatos hőmérsékletszabályozó termosztáttal és bekapcsolást jelző fénnyel lett felszerelve. A beépített ventilátor a gyorsabb hőterjedést és a túlhevülés elleni védelmet biztosítja. A készülék gyorsan felmelegíti a levegőt, rövid idő élvezheti a meleget. Gond nélkül elhelyezheti akár a fürdőszobában is. Hatékonyan ellenáll a víznek és minimalizálja a levegő páratartalmát IP24-es védettségnek köszönhetően.

Élvezze a kényelmes vezérlést a Sencor TuyaSmart mobilalkalmazáson keresztül

Három vezérlési mód áll a készülék használatára. Az érintésvezérelt LCD kijelzővel egyéni üzemmódokat, funkciókat és hőmérsékletet állíthat be, és egyben követheti az aktuális tevékenységeket. A távirányítóval közvetlenül akár a kanapéról irányíthatja, és a harmadik a Sencor TuyaSmart mobilalkalmazás. Ennek köszönhetően nem is kell otthon lennie, így munkából vagy utazásból hazaérkezve már meleg otthon várhatja Önt. A mobilalkalmazás teljes körű vezérlést tesz lehetővé otthonon kívül is, mindössze adatkapcsolatra van szüksége a telefonon.

Korszerű fűtési technológia

Az X-alakú, modern technológiák alkalmazásával gyártott alumínium fűtőtest biztosítja a gyors fűtést, a nagy fűtőfelületet, a gyors hőmérséklet növekedést és a stabil teljesítményt. Égéstermékek nélküli, oxigénmentes fűtés. Ez csendes meleg: nyugodt és kellemes. A konvektor teljesítménye két fokozatban szabályozható alacsony vagy magas fokozat 750-1500 W között. A fokozatmentesen állítható termosztát segítségével 5-50°C közötti tartományban tudja beállítani a kívánt hőmérsékletet.

Praktikus időzítő és egy késleltetett indítási funkció

Biztosak vagyunk benne, hogy számos praktikus funkcióval elégedett lesz. Beállíthat egy időzítőt és egy késleltetett indítást is egyaránt. Az időzítővel Ön szabályozhatja a fűtési időt, az LCD kijelzőn és a mobilalkalmazásban megjelenő idő visszaszámlálásával. Bátran megbízhat a késleltetett indítás funkcióban is, amely kellemes meleget biztosít, amikor csak Önnek szüksége van rá. Még egy heti időzítési lehetőség is rendelkezésére áll a mobilalkalmazáson keresztül.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencornak fontos, hogy készülékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudják a felhasználók üzemeltetni. Ezért számos biztonsági funkció került beépítésre az elektromos konvektorainkba.  Két különböző hőkapcsoló van beépítve egy visszakapcsolható és egy kiolvadó hőkapcsoló. Az esetlegesen felborulás esetén azonnal kikapcsol a készülék, továbbá beépített gyerekzárnak köszönhetően a véletlen bekapcsolás, elállítás lehetőségétől is védve van. Az elektromos konvektort rögzítheti a falra, de a kerekeknek köszönhetően teljesen mobil konvektorként is használhatja.

Elektromos Konvektorok

Műszaki paraméterek

Alkalmazás Igen
Maximális teljesítmény 1 500 W
Beállítási fokozat 2
Termosztát Igen
Felborulás jelző
Falra rögzítés Igen
Magasság (cm) 51 cm
Szélesség (cm) 71 cm
Mélység (cm) 25 cm
Szín Fekete

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás