Gőzölős vasalók

SSI 0710VT Gőzállomás

  • Akár 2 500 W teljesítmény
  • Akár 3 bar gőznyomás
  • Turbógőz funkció 370 g / perc
Archivált termék
Nem elérhető

A Sencor SSI 0710VT gőzállomás kerámia gőzölő vasalófelülettel rendelkezik, mely könnyedén használható bármilyen textílián. Az átlátszó, kivehető víztartálynak köszönhetően bármikor nyomon követhető, mikor kell a gőzöléshez a vizet újra tölteni. A fokozatmentes hőmérséklet és a gőzkiáramlás szabályozási lehetősége szintén megkönnyíti a vasalást, mint a beépített gomb által választható extra funkciók vízpermetezés, gőzlövet és a függőleges gőzölés vagy a locsoló. A gőzállomás a bekapcsolás után már 1 perccel kész a vasalásra. Az akár 3 bar nyomás mellett, 100 g/perc gőzteljesítmény is képes, ami négyszer több, mint a hagyományos gőzölős vasalók gőzteljesítménye. A hálózati kábel 360 °-ban elforgatható a vasalás közbeni elcsavarodás és az összegubancolódott vezeték elkerülése érdekében.

Élvezze az erőteljes gőzölést két állítható intenzitással

Minden gyűrődéssel és minden anyaggal megbirkózik! A folyamatos gőzölésnek köszönhetően rendkívül rövid idő alatt képes biztosítani az anyag sima felületét. A Sencor két gőzölési intenzitással szerelte fel a gőzállomást, amit a saját igényei szerint állíthat be. Ezen kívül függőleges gőzölésre is ideális választás, amit függönyökhöz vagy vállfán lévő ruhákhoz tökéletes megoldást jelent.

  • ÖKO mód - megfelelő gőznyomás normál vasaláshoz, alacsony energiafogyasztás mellett
  • MAX - maximális gőznyomás az erősen gyűrött ruhákhoz, valamint a függőleges vasaláshoz

A kerámia vasalófelület nagy előnye

Abban mindenki egyetért, hogy a vasalófelület nagyon fontos a kiváló funkcionalitás szempontjából. Emiatt az SSI 0710VT gőzállomás kerámia vasalófelülettel lett felszerelve, amely szinte kivétel nélkül, minden szöveten kiválóan csúszik, karcálló, és optimálisan osztja el a gőzt a stratégiailag elhelyezett gőzkimeneteken keresztül.

Élvezze az egyszerű kezelést minden lépésnél

Még a víztartály is számos előnnyel jár. A 2,0 literes űrtartalomnak köszönhetően akár 2 órán keresztül is használhatja újra töltés nélkül. Fontos, hogy a víz betöltéséhez nem kell kikapcsolnia a készüléket. Ráadásul gőzállomásként tökéletesen kompakt és kényelmesen elfér a vasalódeszkán. Biztosan elégedett lesz a rendkívül alacsony súlyával, ami víz nélkül mindössze 2,3 kg-ot jelent.

Funkciók, amik megkönnyítik a munkát

A Sencor tervezői számos extra funkciót is beépítettek a készülékbe, amely az egyszerű és kényelmes felhasználás mellett a készülék hosszabb élettartamát hivatott elősegíteni.

Anti-Calc rendszer

A vasalóba fix Anti-Calc szűrő került beszerelésre, amely meggátolja a meszes lerakódások kialakulását a készülékben. Ha a szűrő eltömődött akkor a beépített érzékelőknek köszönhetően jelzőfény figyelmezteti a felhasználót. A szűrő hatékonysága függ a vasalóba öntött víz keménységétől. 

Turbógőz funkció

A turbógőz gomb megnyomása után a vasalótalpból nagy mennyiségű gőz áramlik ki, amely a nagyon gyűrött ruhák vasalását teszi könnyebbé. A turbógőz funkció a vasaló függőleges helyzetében is lehet használni.  Selyem és műszálas anyagokhoz a gőzölés funkciót ne használja, mert a szövet anyaga károsodhat.

Drip-Stop funkció

A vasaló Drip-Stop funkciója automatikusan leállítja a gőzölést, ha a hőmérséklet nem kellően magas a gőz képzéséhez. A funkció megakadályozza, hogy a vasalótalpból a forró víz kicsöpögjön.

Self-cleaning rendszer

A vasalóba épített öntisztító Self-cleaning rendszer megbízhatóan távolítja el az ásványi lerakódásokat.

Biztonság mindenekelőtt

A Sencor SSI 0710VT gőzállomásba számos extra funkcióval lett beépítve, amelynek köszönhetően készülékét hosszú időn keresztül tudja biztonságosan használni. Túlmelegedés esetén kettős hőbiztosítékkal fel van szerelve. A tápkábel tartós anyaga minimalizálja annak kopását.

Gőzölős vasalók

Műszaki paraméterek

Folyamatos gőzkibocsátás 100 g/min
Gőzlöket 370 g/min
Vasalási felület Kerámia
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Igen
Víztartály kapacitása 2 000 ml
Teljesítmény (W) 2 500 W
Magasság (cm) 16 cm
Szélesség (cm) 29 cm
Mélység (cm) 12,5 cm
Szín Lila
Tömeg 1,3 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás
Töltsön be többet

Tartozékok

Pót Anticalc
SSX 001
Pót Anticalc
Pót Anticalc a SSI 0710VT készülékhez
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás