Aszalók

SFD 2105WH Gyümölcsaszaló

  • 5 darab szárító szita tartozék
  • A szárító szita átmérője: 33 cm
  • A szárító szint hasznos magassága: 1,3 cm
18990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Utolsó darab
1
/
3
Töltse fel éléskamráját szárított finomságokkal
Élvezze az otthoni szárítás számtalan előnyét minőségi alapanyagokból, amelyeket saját maga vásárol, gyűjt vagy szüretel akár a saját a kertjéből.
2
/
3
És mit tud a készülékkel elkészíteni?
A lehetőségeknek csak az Ön képzelete szabhat határ! Száríthat húsokat, gyümölcsöket, zöldségeket, különböző gombákat, gyógynövényeket, virágokat vagy akár különféle dióféléket és magvakat is.
3
/
3
Egyszerű kialakítás, egyszerű kezelhetőséggel
A különböző élelmiszereket 30-80 ° közötti hőmérsékleten van lehetősége elkészíteni. A készüléket egy forgókapcsolós gomb segítségével vezérli, amely még háttérvilágítással is fel lett szerelve.
 A Sencor SFD 2105WH aszaló 5 db szárító tálcával rendelkezik, mely további 4 darabos tálca készlettel bővíthető. Segítségével különböző aszalt gyümölcsöket, gyógynövényeket, gombákat, húsokat vagy akár halakat száríthatunk. A beépített ventilátor gondoskodik az egyenletes szárításról mindegyik szinten, a szárító sziták rácsának kialakítása pedig megakadályozza a penész keletkezését és optimalizálja a légáramlást. Az átlátszó fedél lehetővé teszi a szárítási folyamat teljeskörű ellenőrzését. A szárító tálcák mosogatógépben moshatóak.

Sokféle alapanyag szárítását teszi lehetővé

A Sencor SFD 2105WH szárítógép sokféle élelmiszer szárítását teszi lehetővé. A tágas szárítósziták 33 cm átmérőjűek, így nagyobb mennyiségű szárítási alapanyagot tudnak befogadni. A szárítógép házába épített ventilátor egyenletesen oszlatja el a meleg levegőt a szárító minden emeletén. Mindezt a speciális rácsszerkezete teszi lehetővé.

Hús
Szárítsa kedvenc minőségi húsdarabjait otthon. Élvezze a páratlan, fehérjével és energiával teli snackeket útközben.

Gyümölcs
Élvezze mindenféle gyümölcs ízének robbanását, akár külön csemegeként, akár joghurtokhoz, zabkásákhoz, teákhoz, fagylaltokhoz adva.

Zöldségek és gombák
Minden lehetséges módon imádni fogja a zöldségchipset. Készítsen kiváló házi fűszereket is az ételek tökéletes ízéhez, gombát sűrű levesekhez vagy paradicsomot az olasz konyhához.

Gyógynövények és virágok
Készítsen gyógynövényeket a kertből a téli szezonra. Csakúgy, mint a frisseket, ezeket is többféleképpen kombinálhatja teákba, ételek ízesítésére, illetve különféle olíva- és illóolajok ízesítésére.

Magvak, diófélék és különféle szárított finomságok
Az SFD 2105WH ételszárítóval különféle finomságokat készíthet, például kókuszos vagy fahéjas almapüréből készült finom habcsókokat, banán- és zabpogácsákat, különféle müzlikhez.

Letisztult design, egyszerű kezelhetőség

A Sencor SFD 2105WH aszaló 30 és 80 °C közötti hőmérsékleten szárítja az élelmiszereket. Könnyedén beállíthatja a kívánt hőmérsékletet a működésjelző vezérlőgombbal. A szárítószűrők átlátszóak, így a szárítási fázis a folyamat során ellenőrizhető. További előny, hogy a rostákat a felhasználó igényeinek és a szárított élelmiszer típusának megfelelően két különböző magasságba lehet beállítani.

Csendes és energiatakarékos

A 250 W-os energiafogyasztása rendkívül alacsonynak számít. Nagy előnye a nagyon halk működés, mivel a szárító maximális zajszintje eléri a 20 dB(A).
Aszalók

Műszaki paraméterek

Sziták száma 5
Automatikus kikapcsolás Nem
Hőbiztosíték Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Teljesítmény (W) 250 W
Magasság (cm) 23,5 cm
Szélesség (cm) 33 cm
Mélység (cm) 33 cm
Szín Fehér
Tömeg 2,5 kg

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Aszaló tálcák
SFX 21
Aszaló tálcák
Kompatibilis a SFD 2105WH és SFD 3109BK aszaló készülékkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás